Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomstabil..
Ettől elvárható!
A Winphone híre sajnos nem a legjobb. A frissített 7.8 jövőre jön! Elképesztő!
Azapple lefelé megy, mert a droid jön fel.De az üzletre a berry a legjobb szerintem. Királyul néz ki, és nyomokban Palm OS, Symbian elemeket is tartalmaz. A billentyűs szóhajigáló feature bitang ütős!
No persze nem árt, ha kicsit tud magyarul is.
-
SÖ
addikt
válasz
Polarstar
üzenetére
Most erre mit mondjak? Megnézem a mostani modelleket, és visszamentem az időben. Ugyan abban a helyzetben vannak, mint a Nokia a WP előtt. Soha nem érdekelt a BB, de a BB10 nekem is felkeltette a figyelmemet. Főleg a teszteredmények, mindenkit le moss a pályáról - még az Applet - is átlagos hardverrel. Ezt kéne felfedezni a fejlesztőknek, akik ide oda csapodnak az Android és a WP között. Atomstabil rendszer lesz, de majd a felhasználók fognak pálcát törni felette a visszajelzéseikben ha végre forgalmazzák.
-
tome.jr
addikt
január 30-án, több országban egyszerre debütál a BlackBerry 10 operációs rendszer
Én meg ezt tudom nehezen elképzelni. Hogyan debütál több országban készülék nélkül? Lesz pl. 10 országban bemutató, sajtótájékoztató a többi országban meg hírzárlat lesz?
Nagyon várom ezt az új rendszert, legfőképp arra leszek kíváncsi, hogy WP8-hoz képest mekkora lesz rá a kereslet.
-
Na! Ők lennének az első cég, aki ígérgetés helyett lépnének!
Nem tudom, hogy a piac mit lépne erre, de engem meglepne az szent.
A bankok már lemondtak róla, a többiek is pedzegetnek valamit erről - hogy halott. Pedig azt hallani, hogy igen kívánatos az új cucc és nagyon nagyon odab.szós!Az után szépen lehetne gondolkodni róla, hogy kell-e vagy nem.
-
Hajrá BB1O!

-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok mit hoznak össze. remélem sikeresek lesznek.
-
válasz
(An)Dante
üzenetére
Ezt akkor is át kell írni, mert így nem jó...
"A Research In Motion hivatalosan is bejelentette a BlackBerry 10 operációs rendszer januári premierjét.*"
"A kanadai gyártó külön kiemelte, hogy januárban nem csak maguk a modellek, hanem a piaci premier részletei is napvilágot látnak**, vagyis a Research In Motion semmit sem bíz a véletlenre. A következő három-négy hónap alatt a fejlesztők is felkészülhetnek a premierre***, vagyis az elérhető alkalmazások kínálata már az első napokban is bőséges lehet."
* - tehát a premier január (30)
** - tehát a preimer alkalmával készülékek is, és a majdani részletek is (piaci premier) napvilágot látnak (január 30)
*** - mivel fentebb kitárgyaltuk, hogy A premier január 30, így arra nincs már, csak 2,5 hónapjuk felkészülni...Legkézenfekvőbb javítás:
"A következő három-négy hónap alatt a fejlesztők is felkészülhetnek a piaci premierre"
Egy szó, de az gyakorlatilag egy cikk "értelmét" változtatja meg...
-
Иван
őstag
Hajrá RIM, számítok rád!
De remélem addig kicsit lejjebb megy a 9320/9360 ára, mert most azt szemeltem ki magamnak.
BB10-re is beneveznék, de tartok tőle nem az én pénzemhez lesz méretezve

-
tomistarkapi
tag
Adják már a kezembe gyorsan
-
JDM_Style
tag
Na kiváncsi vagyok

-
Johnny194
aktív tag
jöjjön minél hamarabb, nagyon tetszik a rendszer!
-
Namelesske
addikt
Szívesen váltanék BB-re. De gondolom arany áron fogják adni és attól félek olyan sorsra jut majd mint a palm/hp pré.
Nagyon tetszik az OS7 is, de a BB10 is impresszív.
-
"A következő három-négy hónap alatt a fejlesztők is felkészülhetnek a premierre, vagyis az elérhető alkalmazások kínálata már az első napokban is bőséges lehet."
Szerény számításaim szerint a premierre (január 30) való felkészülés már csak két és fél hónap...
-
ldave
félisten
Videók alapján szimpatikus lett a kezelőfelület, nagyon kíváncsi vagyok a QWERTY-s kivitelre.
-
Angel1981
veterán
De jó lenne, ha lenne QWERTY-s csúcsmodell is!
-
Drukk. Nekünk csak jó, ha minél több szereplő van a piacon és nagyon kíváncsi vagyok a BB os-re. Kis különc, ezért tetszik!
-
malnabokor
senior tag
Hajrá BB, kíváncsi vagyok, mit tudtak összehozni

-
ESP23
senior tag
Várjuk!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezen besírtam... Azt tudod, úgy működik, hogy megjegyzi amit előtte írtál, és abból kalkulál. Tehát intelligens, tőled tanul, annál jobb lesz, minél többet írsz vele. De szerintem nálad ez nem lesz gond