- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
adamandras #31 üzenetére
előző hsz
-
tolvaj!
őstag
Update! a leírásban található root lehetőségek nem működnek, a linken szereplő programal működik, tesztelve.
ROOT -
pythone
csendes tag
Sziasztok!
Én most vásároltam egy ilyen készüléket és olyan problémába ütköztem, hogy a telefon nem látja a T-mobileos SIM kártyán lévő neveket és nem is lehet oda menteni nevet....A vodás kártyával minden oké, de ezzel vacakol...Már mindent megpróbáltam amit tudtam. Valaki találkozott már ilyennel? Mi a megoldás? Nem tudok csak a telefonra és a másik kártyára menteni, és nekem ez nem jó mert nem bízom benne... -
Anita33
újonc
Szia! Érdeklődni szeretnék hogy a kislányomnak van ez a Telenor One Touch okos telefonja ,de egyszerűen nem tudjuk bekapcsolni mert ha a töltőre rakjuk a telefon ki be kapcsol. Ha tud valaki segíteni kérem írjon. Előre is köszönöm szépen.
-
Asdasdot97
újonc
Hello!
Van egy Alcatel ot-918 telefonom és sehogy sem tudom rootolni.Volt 1-2 apk progi felraktam telóra de semmi.Utána jöttek olyan programok amit gépről lehet csinálni de azt sem lehetett mert amikor kikapcsolt állapotban rádugtam nem csatlakozott rendesen...Most rádugtam a telefont kikapcsolt állapotban és a számítógépen az eszközkezelőben volt egy nem telepített eszköz valami CDC serial, de a Win7 nem tudta internetről telepíteni..Valaki valami megoldást hogy végre rootolhassam a telefonomat?
Válaszokat előre is Köszi! -
redhun
csendes tag
azt szeretném kérdezni hogy ha nyomok egy OT upgradet akkor vihetem szervizbe?
-
redhun
csendes tag
nem tudc egy romot ami stabil is????
-
-
redhun
csendes tag
egyébként ram növelést nem lehet elérni valahogy?
-
redhun
csendes tag
setcpu és azzal huztam 1000ről 1190re elég jó eredmény és nem indul ujra
-
janez
aktív tag
Háát, csodák nincsenek. Egy picit gyorsabb, minimálisan,de maximumra nem érdemes állítani, mert újraindul. Majd még figyelem a fogyasztást is, aztán ha nagyon zabálja az akkut, megy vissza a gyári órajelre.
-
redhun
csendes tag
má kész vagyok
-
redhun
csendes tag
és azt hogy kell csinálni?
-
redhun
csendes tag
de he az elsőt ráteszem telefonra aztán recoveryben rámek az instalálásra nem csinál semmit
-
redhun
csendes tag
de a kettő közül melyik kell?
-
redhun
csendes tag
köszönöm szépen, mostmár csak anyit kérdeznék hogy müködő kernelt honan szerszek a gyári romomhoz ( ezen belül anyit kérdeznék hogy a zip fáljt hova rakjam és hogy telepitem? )
-
redhun
csendes tag
körülbelül mikorra várható?
-
redhun
csendes tag
és a recoveryt hogy teszem fell erre a telóra? am root már megvan
-
janez
aktív tag
Rootoltad már? Szerintem addig nem lehet procit húzni.
Aztán valószínüleg kell egy custom kernel az overclocking-hoz, amit recoveryvel lehet felflashelni.
Custom romot az oroszok már csináltak, de egyelőre nem vágok bele. Több infó kéne, de először oroszul kéne tanulgatnom.Aztán az angol sem az erősségem..
-
redhun
csendes tag
értem, de egyáltalán ennél hogy tudnám huzni a procit? mert szedtem le progit de nem jelzi hogy tovább huzhatnám, + stabil rom nincsen ehez ami jobb a gyáritól?
-
janez
aktív tag
Proci húzás... Én nem vagyok híve, de csináld, ha akarod. Csodát nem lehet elérni ezzel a telóval. Nem a procival van gond, (persze lehetne gyorsabb) hanem a RAM kevés sajnos.
Hangosabb is lehetne, de agybadugós fülessel már hangos. A csengőhang pedig legyen eleve hangos választva... Egyelőre nem hallottam más megoldásról. A frissítés sem segített szerintem, én nem vettem észre. Ja mintha az akadás (nekem is volt) már elmúlt volna az update-től. -
redhun
csendes tag
hello!
köszi szépen ezt a leirást!
Anyit kérdeznék hogy prci húzást menyire szabad huzni, + nekema zenelejátszó akad vagyis a zenék + halk is a számok ezzel lehet valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged