- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Nekem az elso SIM vasarlasom volt erdekes magyarba. Itt nalunk bemesz egy uzletbe, modod mekkora kezdo egyseggel szeretnel venni kartyat, adod a peznt es kijotte.
Telenornal meg 30p szivattak engem lakcimmel, szemlyi szammal, masolatokkal, alairasokkal. Mielott alartam meg rakerdeztem, hogy nem e felrertettek es szerzodest akarnak kottetni velemErdekes dolgok
-
B1T3
addikt
Talán jövőre már profitáltok az idei tapasztalatokból, bár lehetséges, hogy eleve Barcelonának kellene az emberekéből (feltéve, ha ott lesz).
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
joey04
titán
Azt nem értem, hogy ilyen nagyobb külföldi oldalak hogyan oldják meg pl a netet, hogy náluk nincs ilyen probléma? Gondolom több pénzük van, de ezzel hogyan szereznek előnyt? Mert nálatok sem a pénz volt a gond most pl.
btw jók az anyagok!
-
sid87
senior tag
Mondjuk spanyoloktól nem vártam többet.
-
marlboromen
aktív tag
Teljesen megérdemeljük ha Európa csődbe megy...
-
Segal
veterán
A kiállítással is szegények. Az idei felhozatal eddig elég sovány. SE megint nem domborított, HTC talán a One X de az sem bővíthető szóval nem bejövős, Samsung sem vitt semmi érdekeset (majd mwc után az sgs3) ma meg ilyen nokiás sokkolás hogy 41 megapixel...
Szóval egyelőre semmi durvulás, LG telefonját is ismerjük szóval ez az idei mwc elég lapos. -
gybazsi
senior tag
A nettel azért elég rendesen megszenvedtek idén.
-
amanoba
őstag
azért spanyolhonban sem fenékig tejfel a netélet..
-
djmuki13
csendes tag
Örülünk, hogy sikerült várjuk az anyagokat.
(MO-n rosszabb a hejzet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Path of Exile 2
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest