Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az a baj hogy ilyen hülyeségek megcáfolásához el kell magyarázni hogy hogy működik egy emberi fül, és hogy műlödik az mp3 mint tömörítés, de szerintem ha már leírsz egy ilyet, valószínűleg nem voltál hajlandó előtte utánanézni hogy igaz-e egyáltalán.
-
totron
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Egy agyon tömörített mp3 minden hangrendszeren egyformán szól.
Ez a sarkos lózung akár el is hagyható, nem igaz. Értem amit mondani akarsz vele, de nem igaz. Egy végletekig lerontott hanganyagra persze az lehet, de olyan ma már nincs, nem életszerű. Viszonyítási alap az van, de ami kirívóan vacak hardver, az anélkül is kibukik. Nincs igény értelmezni a vacakságot, nincs audiokultúra, simán nem érdekli az embereket mi van, ezután jön csak viszonyítás és bármi egyéb. Ha az igény és érdeklődés nincs meg, akkor el is felejti a hallott különbséget, szebb esetben támadja is azt, akinek az ilyen számít és különbséget tesz. A kultúrából nincs kijövet, vagy a piacos 10000 Watt álPMPO-ba nevelkedett bele valaki vagy másba, megtérés, áttérés ritka.(#10) Brndtt00, Pont ilyenről is sokszor próbáltam lebeszélni az embereket....
Ehhez közölnél egy sikerrátát is?
-
Jack Hunter
tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Szerintem ez egy kicsit sántít. Hiába jó a forrás, ha a többi láncszemből akár csak egy is gyengébb minőségű. Az igazi minőséget az élő zene tudja csak visszaadni, és az igazi hangszerek. A dijumdisu műfajnak meg mindegy hogy FLAC ban szól vagy jutyúkról. A probléma az egyre jobban terjedő igénytelenség a zenehallgatásban. Sajnos ezt látják a gyártók is, és kénytelenek igazodni a vásárlókhoz. Felesleges milliókat beleölni egy hangrendszer fejlesztésébe, tökéletesítésébe, értékesítésébe, ha a nagy átlagnak jó az ilyen bazári szutyok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest