- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Dehogynem mehet. Ha nekik lehet, akkor nekem is. Te könnyen beszélsz az 1000 méteres faluból, aminek 700 méterre van tőled a kultúrháza. Fényképet nem nézted? Saccra 14 méter széles a telek, abból saccra 7 méter széles a ház. Kb 7 méter lehet a ház fala és a szomszéd diszkó között. Rakd már egymás mellé a te 700 métered, meg az ő 7 méterét. Ha tőled 7 méterre egész éjjel bömbölne a bóvli guszti meg a Nógrád mari, ordenáré fos hangosítás mellett, a te házad elé parkolnának a 30 éves véres torkú bömösök, meg a te házad elé hugyoznának, hánynának, fosnának, te is beletérdelnél egy két arcba... Falun nőttem fel én is, tudom miről beszélek. Csak a tehén bőgés, a fűkasza, a roti meg a mézga általában kussban van sötétedés után. Ez meg nem. De ha téged nem zavar, akkor keresd meg privátban Jack Hunter kollégát, beszéljétek meg, és cseréljetek házat.
-
icemad
nagyúr
válasz
Jack Hunter #8 üzenetére
Három? Én legalább ötöt számoltam össze.
-
icemad
nagyúr
Én már azt a másik fószert is végighúztam volna a betonon, arccal lefelé.... Hogy is hívtad? Rácsing men? Az ott van még?
Ebből az ügyből viszont biztos nem jössz ki jól, itt csak vesztes lehetsz. Plussz a lakás értékét is nagyban csökkenti. Én is azt mondom, hogy ebből költözés lesz. Jobban jársz.Nekünk is az lesz, de teljesen más okból. Már kicsi a műhelyem, nagyobbnak meg nincs hely. Meg már unom ezt a helyet, kell a változatosság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Láncfűrész topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest