- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
-
gabor9991
addikt
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Számolni kell és azt kell venni amelyik a végén jobban megéri.
Ha benzines éri meg akkor azt vennék ha dízel akkor azt, ha a full elektromos akkor azt.
De most mikor egy teljesen jól használható dízel kombi 3M egy minden téren kompromisszumos Zoe meg a duplája egy tizensok éves Prius szintén akkor én nem nagyon tudnék olyan érvet felhozni magamnak amikor a Zoe lenne a nyerő. -
gabor9991
addikt
És tudsz ilyet ajánlani?
6 havi fizuból ha mondjuk 600-at számolunk milyen elektromos jön ki?Egy öreg leaf 80-90km hatótávval?
Vagy egy i-miev ami akkora mint egy gyufásdoboz?
Egy benzines kocsim van most, van napelemem ami annyi pluszt termel évente amiből évi 20ezer km-t tudnék megtenni egy elektromossal de mégis egy benzinessel járok.
Elképesztően megdrágultak az elektromos vagy hibrid autók is ahogy az olajnak így az elektromos autóknak is minden f@szság hallatán emelkedik az ára.Ahogy én számoltam ilyen elektromos autó árak mellett nekem már nem érné meg lecserélni a benzinest még úgy sem hogy az üzemanyagköltség az elektromossal csak a töredéke lenne.
Egy prius+ 10 évesen 5-6Megy zoe szintén
egy vicc ennyiért.
A mostani autómért kapnék jó 1.5M-t ezt kellene kipótolni durván 4-5M-val hogy 35 forint helyett pár forint/km üzemanyagköltség legyen.Évi 10 ezres futás esetén körülbelül sosem térülne meg a befektetés, ha az 5M-t beteszem pmáp-ba akkor a jövő évben a kamatokból kifizetem a 350ezer benzint és még marad is egy horvátországi nyaralásra
Fogyóban az olaj?40éve az az álláspont hogy 40 év múlva elfogy, hamarabb lesz veszélyes hulladék szerintem mint hogy elfogyjon.
Ha nem lesz olaj gondolod áram lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Napirajz könyv
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest