- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
Ez mekkora egy faxság. Nem lesz iTunes Symbian-ra mert az Apple nem hülye. Van neki saját iPhone-ja amin van zenelejátszási lehetőség. Semmi szüksége a Symbianosokra. Ez a távirányítási lehetőség meg a legnagyobb kamu amit eddig hallottam. Azért nem kellene minden szart lehozni ellenőrzés nélkül.
-
Remittenda
aktív tag
-
kukac7
tag
fotosop az egesz.
-
Ricardo
titán
válasz
Remittenda #12 üzenetére
könyvtárastól másolom rá a zenét és kész. A borító nem kell, mert nem nézegetem a telefont zenélés közben.
szerk: Mp3 lejátszóról hallgatok zenét , de ebből a szempontból az elv ugyanaz.
-
törölt tag
válasz
Remittenda #12 üzenetére
nem tudom ki hogyan van vele, de nekem a zenéim nem ömlesztve egy könyvtárba másolt mp3 fájlokból állnak, hanem szépen műfaj/előadó/album szerint alkönyvtárakba. ezt felmásoval akármilyen lejátszóra, ugyaniylen rendezett struktúrát kapok, ami tökéletesen kezelhető. főleg akkor, ha nem próbálja meg helyettem berendezni valami progi, hanem engedi könyvtárszerkezetesen megnyitni (ezért ki is esett a nokia lejátszója, mert folyton be akarja rendezni a zenéimet id3 tag szerint). innentől pedig tökéletesen felesleges az itunes, de akármelyik másik "fejlett" lejátszó...
-
Sebhelyes
senior tag
Baromság. Soha nem fog iTunes-t csinálni az Apple Symbianra.
-
gerilee
aktív tag
válasz
Remittenda #1 üzenetére
Nem hiszem. Rengeteg olyan ember is van (én is), akinek a zenehallgatás a telefonnal abból áll, hogy rátolom a telefont a gépre, rámásolom a zenét, le a gépről, fülest a hallójáratba, aztán uccuneki szóljon ezerrel.
Nincs programok telepítése, szinkronizálgatás, ID tagek töltögetése, stb, stb, stb. Egyszerűen nincs szükségem rá. -
Ricardo
titán
válasz
Murderer69 #5 üzenetére
Almáék már csak ilyen viccesek
-
Enjoy
addikt
válasz
asadasad22 #6 üzenetére
én látom előre...
-
Enjoy
addikt
válasz
RandomGosu #3 üzenetére
Jó lenne, de az apple-t ismerve ez olyan lesz, hogy csak azokat a zenéket tudja majd lejátszani-megjeleníteni a listában, amiket megvásároltál az iTunes-on át...
-
RandomGosu
senior tag
jó lesz végre valami jó zene progi
-
Jégkokó
veterán
válasz
Remittenda #1 üzenetére
Ez csak egy szimpla prigram. Ettől miért lenne még bajba a nokia
-
Remittenda
aktív tag
Ha ez tényleg kész lesz, akkor kellemetlen napok elé néz a Nokia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest