- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brumi1024
veterán
En erre valaszoltam: Tudsz olyat mondani egy stream hardver esetén, amihez egy N-es wifi nem elég?
Egy 60-80 mbps 4K film eseten amikor elindul a stream a buffereles miatt felugrik akar 6-800 Mbitre is a savszelesseg. Egy jobb routerrel es atlagosabb 2x2-es klienssel siman hozhato ez a 6-800 Mbit wifi 6-on, wifi 4-en viszont jelentosen kevesebb.
-
kapcsolódó eszközök számától függ. A Wifi6 legfőbb előnye, hogy nem úgy működik hogy mindenkinek rövid időre odaadja a teljes sávszét hogy akar-e forgalmazni, hanem szépen mindenki annyit kap, amennyit akar. Ha pedig több sávot is ismer (2.4 meg 5 ghz-et is) és wifi6 képes is, akkor transzparensen aggregáltan tudja használni. Valójában 5-6 egyszerre forgalmazó eszköz alatt nem hinném hogy komoly hátrány lenne, legalábbis én nem tapasztaltam még problémát, pedig a tévé chromecast-ja csak wifin kapcsolódik az amúgy wifi6 itthoni hálózatomra. 70-80Mbps meg amúgy kétlem hogy különösebben leterhelné a gigabit feletti hálózatot amúgy.
-
SunMount3r
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Windows 11
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged