Új hozzászólás Aktív témák
-
Turantyu
csendes újonc
Sziasztok. Érdekelne valamilyen leírás, hogyan tudnék új rom-ot rátenni. Valaki csinált már ilyet?
-
Senki Alfonz
csendes tag
Vettem egy ilyen telót, elégedett vagyok vele, csak a rádióját nem tudom használni...Kínai karaktereket hoz be. Van erre valamilyen orvosság?
-
eladogeppc
veterán
Valaki megnézné, hogy low light szobában megvan-e a 30fps videofelvétel ?
Illetve FullHD, vagy csak HD-ban vesz fel ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
sacsabi
csendes tag
Sziasztok!
A héten érkezett meg hozzám a kínából a geekbuying-on rendelt készülékem.
Sajnos olyan problémám van nagyon sok felesleges app van a telón amik zabálják a memóriát és az akksit is. Ezeket hogy tudnám eltávolítani? Vagy esetleg újra kellene "húzni" a rendszert?Köszi a segítséget előre is.
üdv Csabi -
hunaqua
addikt
...van egy eladó a hirdetéseknél.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Kisadi55
tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy flipkartról rendelt e már valaki? Átszámítva ez a teló (A6000) 35000 Ft körül van. Az ár rúpiában van azt hiszem. Ha valaki ebben jártasabb, akkor elmondaná, hogy ha pl rendelni akarok, de ugye utalni kell, akkor forintban utalom az árát?
A döglött varjú olyan mint az élő, csak meg van dögölve.
-
hunaqua
addikt
válasz Deller2010 #79 üzenetére
...de világítanak!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz Deller2010 #77 üzenetére
..de talán a P70-en a gombok is világítanak.
Viszont ha értesítő led nincs,és mivel a "gombokat" sem lehet mondjuk azzá tenni (mivel nincs mit),így számomra használhatatlan.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
kippi86
tag
Hello
Vett valaki ilyen telefont közületek?
Jobb választás mint egy 32 bites 8 magos?
Most elég vonzó 45 ezer ft os áron áfával ,kezelési költséggel. -
failed
tag
-Nem világítanak
-NINCS értesítési ledSzóval ha Deller2010 nem egy K3 tulajdonos, akkor fenntartásokkal kezelném a válaszait. Ugyanis a neten fellelhető infók alapján nem világítanak a gombok, és nincs értesítési led sem.
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
hunaqua
addikt
Lenne 2 kérdésem:
- az alsó "gombok" világítanak?
- van értesítési led?SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
korsp
csendes tag
válasz Deller2010 #69 üzenetére
És melyik tipus?
A k30-t vagy a k30w?
Itthoni beszerzés ,vagy külföldi lett volna ezen az áron?? -
-
Kisadi55
tag
válasz Deller2010 #66 üzenetére
Van ebből egy nemzetközi verzió, annak a neve A6000. Fekete, meg minden más szín is van. Szerintem korrekt teló, itthoni ár, szerintem 50-55 körül lesz, ami azért kicsit magas. Ha 50 alatt lesz, akár akció keretében, le kell csapni rá.
A döglött varjú olyan mint az élő, csak meg van dögölve.
-
Deller2010
tag
válasz szigony55 #65 üzenetére
Úgy tudom, hogy plasztik, tehát Gorilla Glass-t ne keress.
Itt azt írják, lesz még egy pár színváltozat belőle... csak kérdés, hogy EU-mobilhálózat kompatibilis lesz-e?!
| regular IT guy |
-
szigony55
csendes tag
A készüléknek üveg vagy műanyag a kijelző borítása ?
Előre is köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
beni26k
csendes tag
Teszt (angol)
[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
gallacs
újonc
Csak mert itthon kétszer olyan drága lesz ha lesz és úgysem használok mobilnetet mert szinte mindenhol van ingyen wifi ahol megfordulok. Leszeretném váltani régi telefonomat és ez egy elég jó vételnek tűnik, de nem csak az okos részét szeretném kihasználni, nyilván jó lenne ha telefonálni is tudnék vele Szóval ez a 2G is bőven elég a telefonálásra? Mi lenne a különbség ha lenne 3G is ami működne rajta?
-
failed
tag
én sem értek hozzá, de állítólag március vége fele jön belőle EU-s verzió is.
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
gallacs
újonc
Azt tudja valaki hogyha esetleg megrendelném ezt a telefont, annak ellenére hogy a 3G és 4G csak Kínában működik, én attól még tudok itthon telefonálni vele? A 3G vagy 4G csak mobilinternethez kell nem? Tudom nagyon kezdő kérdés, de nézzétek el nekem, nem értek annyira hozzá.
-
failed
tag
Nagyon várós.... SE xperia x8-at váltana XD
-
dsr
senior tag
Üdv srácok itt már előrendelhető. De úgy látom csak a kinai 4g hálózatot támogatja.
http://www.pandawill.com/lenovo-k3-smartphone-64bit-4g-lte-50-inch-hd-ogs-screen-1gb-16gb-android-44-p96330.html -
amanoba
őstag
itt is az előrendelés 136 dodóért.
csak sajna ahogy nézem, se a 3g se a 4g nem működik idehaza, csak Kínában.
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Genesistibi #49 üzenetére
Kínai telefonokkal semmi problema nincs.
A magyar nyelv gyártófüggő, de ma már szinte minden kinti készülékre van itthon egy-egy romolgatós emberke, ergo megoldott a magyar nyelv.
A Lenovo szélesíti a termékpalettát idehaza is, így szerintem lesz lassan értelme bővíteni mindenféle készülékkel
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Genesistibi
tag
Akarok egyet a színéért, a tudásáért, az áráért!!
Van valakinek tapasztalata kínából rendelt telefonnal?
Rootolnom kell, hogy magyar legyen?Jó lenne, ha az európai piacra is kidobnák - sose mond, hogy...
-
Matada2.3
veterán
Korrekt belépőszint
Finn the human
-
telemundo
tag
Kínáé a jövő :)
-
-
Az új magyar narancs.
Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk.Üdv, pengwin
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
-Faceless-
őstag
A lenovo hazai trendjét ismerve hivatalosan minimum 80-at tippelek rá. (vicc 80k-t kérni egy 6582-ért) A kamerát a jelenlegi 410-es felhozatalhoz viszonyítottam, és egy htc 510-hez képest kb. bármi csak jobb lehet.
A TDSCDMA indulhat a Golden Warrior is elég olcsón kezdett az is kb. ilyen áron volt meghirdetve ha jól emlékszem. Mivel magyar oldalon vagyunk az itt fórumozók 99% magyar, én evidensnek gondoltam egy lehetséges WCDMA verzió árát figyelembe venni. -
b0bcat
addikt
válasz pixelking #11 üzenetére
A THL T6S-ben és a Cubot S168-ban indulásból ~600 mega a szabad RAM az 1 gigából. Ez elég sok mindenre elég. Ráadásul a 4.4-es Android memóriakezelése jobb, mint a korábbiaké. Az 1 GB RAM tehát elég kell, hogy legyen egy "átlag júzernek".
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Garada
őstag
Nem rossz, bár nekem jobban tetszik a narancssárga szín.Kíváncsi lennék úgy hogyan nézne ki.
-
LordMephisto
csendes tag
Az ország, amiről a cikkben szó van, gondolom a Kínai Népköztársaság akar lenni. Azért ez nem egy olyan dolog, mint ha Vanuaturól nem tudnánk valamit...
(A Kínai Köztársaság Tajvan hivatalos neve.)
Ezt javítani kellene a cikkben. -
Zeki
nagyúr
válasz bollokcs80 #27 üzenetére
Eleve a kínai belpiacos árnál mindig 40-50 dollárral több a kínai nemzetközi shopos wcdma ár.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz bollokcs80 #27 üzenetére
Fentebb írtam. 100$ kinti szolgáltatói ár.
Ebből kiindulási badarsag
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
bollokcs80
Korrektor
Számoltam kicsit:
100 dollár mai árfolyamon kb. 25000 Ft
Vegyünk rá 10% kiskereskedelmi árrést, (2500 Ft) 27% ÁFÁ-t (4725 Ft), illetve a 16 GB belső tárhely után az Artisjus
lejmolástjogdíjat (6240 Ft).Az annyi mint 41.165 Ft. Ennyiért akár azonnal is megvenném - az egyébként gusztustalan sárga ház ellenére is - és senkinek nem lehetne egy szava se.
De van egy olyan sanda gyanúm, hogy a majdani MA!TV tesztnél Legendd/Bone/valaki majd szomorúan megjegyzi, hogy "jó kis készülék, csak a 69.900 Ft-os árazás kicsit erős."
Erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Szatyor95
senior tag
Álomkütyü. Végre egy gyártó, aki tud arról, hogy nem csak az az elcseszett 540x960-as felbontás létezik, hanem ott a HD is. A hardvere is nagyon jó, ráadásul bővíthető SD kártyával is. Az akku számomra egy váltás esetén még így is előrelépés lenne az 1650mAh után.
Egyébként én nem értem ezt a RAM mizériát. Jó dolog persze, ha minél több van, de ez is bőven elég szinte mindenre. Legalábbis az én telefonomban is ennyi van, és olyan 300 MB körül van mindig a szabad memória. Pedig nem szoktam kilőni semmit, és a multitasking is teszi a dolgát rendesen.
Nyugodj békében Integra!
-
hemaka
nagyúr
Jól néz ki.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
-
TRIvidore
tag
Jó kis teló, de amennyièrt itthon lenne kapharó annyièrt besavanyodna
Never say no to...@##%%£...Panda
-
Jimmy66
senior tag
Lemonovo...
-
Tomi_Ohl
veterán
Ricardo, Duliee jól van, na, déli gyümölcs ez is meg az is
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Graphics
Jómunkásember
Másik monitor ?
Citrom meg a narancs azert logikailag is elkulonitheto
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Jöhetne egy full fekete verzió is
Mert amúgy kiváló,de az ilyen rikító narancssárga nem biztos, hogy szerencsés.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
félisten
-
erik0319
tag
Mi a baj az 1 GB rammal? Oke h lehetne tobb de egy 2 GB-os nem ilyen áron kezdődik. Egy atlagembernek teljesen jo lenne, ha lenne.
-
ctvagyok
őstag
Csakhogy a Lenovo már nagy márka, azt is vedd figyelembe. Most a noname kínai telfonokat hanyagoljuk. A "hasonló" MTK-s megoldások és a snapi 410 között is van egy kis különbség mondjuk. Ennyiért meg jó ajánlat, az 1 GB RAM ellenére is. Van 4-5 kínai márka, amiből vennék szerintem. Specifikáció nem minden. Persze lehet kellemes is csalódni, de ki akar csalódni
-
pixelking
tag
Jó lenne, csak nem 1 giga RAM-al
-
fene_vad
senior tag
válasz -Faceless- #7 üzenetére
Honnan tudod milyen a kamera?
5 inch HD: nézz körül kínai webshopokban, több ilyen van mint ami nem ilyen kb
Snapi 410: ebből is van jónéhány, vagy tökugyanúgy működő mtk/egyéb100 dodó? Siman a kínai TDSCDMA 130-ról indul majd az eddigi trendek alapján, a WCDMA meg még drágábban kezd az tuti, HA lesz egyáltalán. Vám+Áfa+nagyker+kiskerek, lesz ez vagy 50k HUF itthon legalább, HA egyáltalán valaki forgalmazza majd.
-
roli543
őstag
Bakker. 97 dodó, nyilván nálunk nem jön ki ennyiből, de akkor is!! Ha nálunk negyven körül, esetleg alatta picivel becsúszna, verhetetlen ajánlat lenne.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
kolosanyi
veterán
Tetszik.
-
Keil Walker
aktív tag
Nekem tetszik. Ha itthon is árulják majd redmi 1s áron, vagy kicsit olcsóbban, akkor viszik majd. Bár bővülhetne a színválaszték.
[ Szerkesztve ]
-
fene_vad
senior tag
ilyen specifikációval tucatnyi teló van már a piacon, JAHOGY SÁRGA HÁTLAP, akkor értem
-
félisten
Nézem a képet és termelődik a nyálam
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Ricardo
titán
Nem tűnik rossznak. Kár hogy erre nem jön, de ha mégis, akkor tuti nem ilyen áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic V2 - origami
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest