Itt a K3 „Music Lemon”, a Lenovo citromsárga divatmobilja

Hirdetés

Amelyik kínai gyártó a világpiac meghódítását tűzi ki céljául, mindenekelőtt az otthoni csatákat kell megnyernie, a Lenovo, a Huawei és a Xiaomi a Kínai Köztársaságban pedig komoly harcban áll az összes méret- és árszegmensben. A legtöbb készüléket belépőszinten értékesítik, ahol a Xiaomi nagyon erős portfólióval rendelkezik, éppen ezért egy divatos, százdolláros mobillal kíván a Lenovo nagyot szólni: íme a K3 „Music Lemon”!

A Lenovo K3 Music Lemon olcsó és jól felszerelt divatkészülék

Az Android KitKaten alapuló készülék 5 hüvelykes, IPS-típusú HD megjelenítőt kapott, amelyet a Snapdragon 410-es SoC hajt meg 1 gigabájt RAM kíséretében. Nem maradt ki az LTE támogatás, amely Cat.4-es adatsebességeket biztosít. A belső tároló 16 gigabájtos, ami microSD kártyával tovább bővíthető. A hátlapra 8, az előlapra 2 megapixeles kamera került. A készülék 141 x 70,5 x 7,9 milliméteres.

A K3 Music Lemon MaxxAudio hangrendszerrel érkezik

No de honnan a Music Lemon név? A megoldás igen egyszerű: a készülék citromsárga színben kerül forgalomba, amivel határozottan ki fog tűnni a divattelefonok tömegből, persze ki-ki maga eldöntheti, hogy az üde szín jól áll-e a Lenovo készülékének vagy sem. A Music részt pedig a mellékelt MaxxAudio hangtechnológia szolgáltatja, amely kiemelkedő zenei élményt ígér belépőszinten. Az ajánlat egyáltalán nem tűnik rossznak, egyedül a 2300 milliamperórás akkumulátor kapcsán lehetnek kérdőjelek, amely a megszokottnál valamivel alacsonyabb kapacitású. A K3 Music Lemon első körben Kínában kerül a boltok polcira, nemzetközi megjelenésről és árakról egyelőre nincs információnk.

Azóta történt

  • Álommobil by Lenovo

    A Lemeng legalábbis kínaiul álmot jelent, a brand pedig a nyilvánvalóan a Lenovo érdekeltségébe tartozik.

Hirdetés