- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
válasz
jorgoszka #112 üzenetére
Ez így van, jogilag nem lehet tenni semmit! Ha elfogadod akkor a felelősség a tiéd. Ha nem akkor nem fő meg a kártyád! Mondjuk nálam működött az alap crimsonnal is a tuning rendesen, a ventillátorok is rendesen követték a hőfokot a régi és az új vga-nal is. Tegnap ugy 3 orat BF4 elott ültem nem lattam grafikai bugot, Hétfőn witcher 3 is ment kicsit, ott sem találtam hibát..
Valaki írta hogy a processzor tuning nincs benne, ami nem is baj, mert azt biosbol érdemes belőni nem softwareböl. Mondjuk nem játszom se GTA5 sem az új fallout játekkal sem(nem érdekeltek soha). Nálam tökéletesen működik első naptól a felületét viszont szokni kell. -
Kolbi_30
őstag
nekem 280X kartyam volt, most 380 van, mindkettővel tökéletesen ment a tuning, a GW2 nyert par fps-t(dx9) motorja van, ma megnezem a BF4 es BF3, a grafikai bugok miatt, amit par helyen emlitenek..Witcher 3 nalam nem bugzott sehol, pedig elvileg ott is kellene lennie valaminek(sokan panaszkodnak)
A kerdesem az lenne akinek problemaja van miféle kártyája van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest