- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
SpongyaBob #119 üzenetére
Ja, alapon nekem is 29-30 fokos a 270X. Catalyst-tel. Aztán jön a Crimson, és 2D-ben felfűti 52 fokra. Viszont a ventivezérléssel nálam pont nem volt gond, ezért is vettem észre a dolgot, meghallottam a magasabb fordulatszámra kapcsoló ventilátorokat.
-
Taifa Díaz
őstag
Az a baj, hogy nem jött be a Catalyst felületű dolog. A Catalyst-ben is a monitorjellemzőknél ki kell vennem az EDID opció elől a pipát, akkor tudom beállítani a monitoron az 1920x1080 felbontást, amivel egyébként minden játékot futtatok. Ez megvolt a Crimson első verziójában is még, de a hotfixes driverben már nem. Legalábbis nálam már kutyulódott az egész, ezért tértem vissza inkább a Catalyst utolsó verziójához, ezzel vissza is állt a rend.
Kolbi_30: a kártya XFX 270X Double Dissipation.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Taifa Díaz #79 üzenetére
Kész, ment vissza az utolsó Catalyst, befejeztem a Crimson szopást. Lehet, nem kéne közzétenni valamit, ha még nincs kész. Szerintem januárig ellettünk volna még nélküle.
-
Taifa Díaz
őstag
Na de most már elmennek a...
Legyalultam Display Driver Uninstallerrel csökkentett módban, és úgy raktam fel újra. Energiagazdálkodás most jó, most nincs meg a natív 1920x1080 felbontás, 1600x1200 a max, és nincs olyan panel, ahol az EDID által nem megjelenített üzemmódok is választhatókA szabadnapom rámegy erre a szaros Crimsonra
-
Taifa Díaz
őstag
300 MHz a gpu energiatakarékos órajele, és a hotfix telepítése után most már az újraindítást követően sem veszi vissza az órajeleket 450/1465 MHz-ről.
Egyetlen egy alkalommal volt beállítva a kártya 1115/1465 MHz-re, egy Vantage erejéig. Utána eltávolítottam a Vantage-ot, eltávolítottam a Crimson panelből a Vantage profilját, alapértelmezett, gyári beállítások visszaállítása, minden ilyesmi volt - szarik ez mindenre. Legyinthetnék, hogy ez ilyen, de sajnos nem ilyen vagyok...Eddig alapjáraton nem hallottam a vga ventiket, most már igen. Most sem orkánt hallok, de hallom, és ezt már nem tudom elhanyagolható különbségnek venni. Az AMD egyszerűen képtelen normálisan megírni drivereket, ez van, gyerekek. -
Taifa Díaz
őstag
Srácok, ez most mi a f*szom már ez?
Most tettem fel a hotfix drivert. Ugyanez van minden hidegindításnál, újraindításra áll helyre.
De hát nehogy már ne működjenek a jól bevált energiatakarékossági funkciók a Crimson-nalEddig kissé eltúlzottnak éreztem az általánosan elterjedt véleményt, de most már én is azt mondom, hogy ezek nem tudnak drivert írni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Temu
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest