- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
KIRA\/NOVA #148 üzenetére
Nekem miért fájna az az igazság, hogy nem értesz hozzá?
Ha egymásra rakod a crimsont, meg a ccc-t, akkor miért csodálkozol? Szerinted nem fognak összeakadni? Ja, de. Mint ahogy veled is megtörtént. Micsoda váratlan esemény! Biztos erről is az AMD tehet. -
MongolZ
addikt
válasz
KIRA\/NOVA #130 üzenetére
Ne terjeszd már, hogy rakják föl az emberek a Catalystot a Crimsonra... aztán te leszel az első, aki megjelenik itt a topikban, hogy "már megint szar a driver"...
-
MongolZ
addikt
válasz
koviprog #131 üzenetére
Nem vágja haza a kártyádat. Direkt kipróbáltam, nekem pl. 80 foknál throttlingol (visszaveszi az órajeleket) egészen addig, amíg le nem megy a hőfok 79-re.
100%, hogy nálad is van ilyen hardveres védelem.(#123) Cifu: Azért ez marha érdekes, én fix 20%-ra állított ventikkel hiába terhelem szőrös fánkkal, 80 foknál úgy visszavesz, hogy visszamegy a hőmérséklet. Innentől kezdve kétlem, hogy egy akármilyen házban is fel tudna menni egy ilyen kari 100 fok környékére anélkül, hogy lekapcsolna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Windows 11
- Filmvilág
- EAFC 25
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Autós topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest