- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Nekem csak a bérszámfejtő ismerősök mondták, hogy rengeteg kiszervezett van.
Nem azt mondtam, hogy nem a T székházba járnak be, de az biztos, hogy a T székházba rengeteg alvállalkozó dolgozik, akik nem T-s alkalmazotti státusban vannak.(#55) hallador pedig a itthon sok multi rengeteg alvállalkozóval dolgoztat, a projektek nagy részét olyan PM-ek, fejlesztők, szakértők viszik, akik nem TSM alkalmazottak. Ha garancia kell, akkor egy megbízható alvállalkozó(k) (kis-középvállalat) mögé állnak be, aki(k)nek fizet a multi, majd az az alvállalkozó továbbosztja a pénzt.
A másik pedig itthon a multik többsége semmilyen érdemi továbbképzést sem biztosít a munkavállalóiknak, nem nagyon tapasztaltam ezt, pedig dolgoztam multiknál, ismerősök is dolgoznak multinál jelenleg is. Ha van is valami fejtágítás, azt is hajukra kenhetik, egy éjszaka többet tanul önképzéssel, mint ott 1 hét alatt
Jelzem, én szigorúan IT szektorról beszélek
Arról nem is beszélve, hogy van pár hazai multi, ami úgymond pénzmosoda szintjén működik ( csak levezényli a fejlesztéseket, szakmailag nullát ad hozzá, aztán szétosztja a pénzt úgy hogy neki jó nagy falat jusson)(#116) pengwin ezt én nem igazán akartam így konkrétan leírni, de igen innen is fújhat a szél
(#12) harry szofisztikáltabban fogalmazok, bocsánat: meghatározó létszámban, nem elhanyagolható arányban vannak a szabadúszók, alvállalkozók (egyedi)... vagy kisebb cégekbe tömörülők. Jelenleg pontosabban nem tudok fogalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest