Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkopali
addikt
nekem még megvannak a telepítőflopik, de nem adom
- lehet, hogy már nem is működnének
gondolom vadászni kell rá, láttam olyat, ahol 5 dollárért adják, de a cd-s változatok, úgy láttam, még az amazon oldalán is kaphatóak, most nem néztem utána, de azt hiszem 9 dollár volt...
de persze hivatalosan már rég nem lehet megvenni őket -
dajkopali
addikt
jaja, igazad van, pontatlanul fogalmaztam
A NASA ilyen szempontból pont olyan, mint a másik csúcsintézmény, a DARPA (vagy az Interpol, ami valójában szintén virtuális intézmény). Ezek csak agytrösztök, kitalálnak célokat, szerveznek, de minden tényleges munkát projektek keretében az iparági vállalkozók, illetve kutatás esetében az egyetemek, vagy az erre szervezett tudóscsapatok, esetleg a nagyvállalatok teamjei végeznek.
-
dajkopali
addikt
válasz
#06658560 #27 üzenetére
nem mernék nagyon határozott véleményt nyilvánítani
, de annak, amit említesz, más oka is lehet: például az, hogy egész más szempontok alapján választanak eszközöket, szoftvereket (egyszerűség - hiszen minél egyszerűbb vmi, annál kisebb a hibák valószínűsége, illetve annál könnyebb és olcsóbb a javítás, lásd Trabant, Wartburg, Rába kamion stb.
-, masszivitás, mittomén...)
az persze kérdés, hogy miért nem gyártják le ezeket maguknak...
de biztos lesz, aki megmondja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest