Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Többek között ott cseszték el szerintem , hogy több olyan telefonjukat, amik sikeresek lehettek volna , nem forgalmazták globálisan. Példának ott az A925 és az A1000.
mindkettő sikeres lehetett volna (főleg az 1000-es, mert barátságosabb méretei voltak), mivel jóval megelőzték a korukat. Tapasztalatból tudom, hogy az A925-re még a szervízben is néztek hogy ez meg mi a franc. Most ott a ZN50. csak korea
Talán el kellene gondolkodni. -
Enjoy
addikt
Szegény moto

Pedig nagyon szép telókat tud gyártani, megvannak a sajátos vonásai..
Rossz lenne, ha már egyáltalán nem lenne (pedig egyre valószínűbb, hogy a süllyesztőben végzi a cég, már ami a mobiltelefon gyártást illeti) -
Telefont kellene gyártani...
Nem lehet eléldegélni a pengék 1000-edik lehúzott bőréből sokáig, ez ki is derült hamar.
Mondjuk, ami engem illet, csak azért sajnálom, ha kevesebb cég marad talpon, mert akkor csökken a verseny, ezzel együtt az árverseny is sajnos.
Gyorsan hozzátenném azt is, hogy mióta iphone van, más telefon nem kell... -
vehement69
senior tag
háát.. szerintem a Sony Ericsson és a Nokia is azon az úton halad, hogy előbb-utóbb megjárják a poklot, a'la Motorola.. Reméljük, feltámad mindhárom márka és olyan minőségű és teljesítményű mobil eszközöket fognak a piacra dobni, mint fénykorukban! Mert bizony a Nokia is haldoklik, még ha elsők is - egyelőre..
-
Ez a Moto szép lassan az összes hibát elkövette és most akar erősíteni? Mindenesetre sok sikert

-
nVIPER
senior tag
Azért Én is megsajnáltam őket. Igen jó telefonokat készítettek. Nagyon szerettem őket. Ők voltak azok akik elindították a mobilipart a 90-es években. Azért ez becsülendő!
-
ALI_G
veterán
Szegény moto
Bár van az éremnek másik oldala is, hogy rákényszerül amúgy is (szerintem) jobb technológia használatára, ráadásul ingyenes androidot tolja ezerrel. Ezen az úton lassan emelkedő jöhet 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest