Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Egyébként vártam a Note20at, de jó lesz még ez a Note10+ egy ideig.
Értem én Babmestert, de nem ilyen stílusban kell előadni.Sok ember vágyik az újdonságra, amit minél előbb szeretne magáénak tudni (nem csak azért, hogy villogjon vele!!) és méltán megbízik egy Samsung szintű gyártóban, de sajnos a pöcs Samsung top menedzsment megpróbálja hülyének nézni a népet. (A 2015ös gyártású akkor felső kategóriás Samsung tévém képe szebb, mint az ugyanilyen 2019es millió Ftot meghaladó tévém képe... pedig nézegettem a képét MMben...)
Remélem minél jobban visszaesik a ranglistán, és beszopja ezt az üzletpolitikát!
Ha Trampli nem esik neki a Huaweinek, a Samu meg Apple elkezdett volna szépen lemaradni a fenébe a Huawei mögött.
Remélem így is lemarad és elkezdenek gondolkodni, bár erővel, pénzzel és politikával sok mindent meg lehet oldani..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest