Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Köszi a segítséget ismét.
Egy újabb apróbb észrevétel csak, amit remélem a csomag törlése megoldhat, ami az alábbi:
Ez a NAS ami ismerösömnél van (és enyém volt), teelpítettem zyxel cloud-ot melyre én a saját gmail-es fiokommal bereggeltem majd eszközt párosítottam és ment minden=> ddns címre gondolok.
Így hogy átvittem hozzá, beléptem nála, töröltem a párosítást (sajátmoat), majd beregisztráltam az ő email címével és párosítottam a NAS-t az ő fiókjához, majd kreáltam egy új ddns címet és ment tökéletesen de istenért sem jöttem rá, miért nem tudok FTP-zni, pedig minden portot aktiváltam.Hát tegnap este rájöttem. HA az új DDNS címet megpingelem, válasznak az én IP-met osztja ki, nem pedig az övét, ahova telepítettem, szóval szerintem majd a napokban törlök egy zyxel cloud package-t, és ujrateszem nekei azt a csomagot, remélem ez megoldja a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest