- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Ez már itt OFF, Samu TV-vel kapcsolatos tapasztalat.
A házban lévő egyik TV, 2010-es Samu, le tudja játszani a DLNA-n a filmet, de a feliratokat nem látja.
A másik TV, szintén Samu, de 2013-as. Abban már van seekelés, ahol gyorstekerővel időre oda tudok ugrani, ahova akarok, és látja a feliratokat is.
Végülis egynek elmegy. -
vlevi
nagyúr
-
Beni2360
félisten
Gondolom a Tv-re lan kábelen megy? lehet hibás kábel én is jártam így vettem egy cab6 káblt aztán semmi nem volt vele jó, ment a kukába. Én pl blu ray lemezt írok ki egyenesen a NAS-ról. Az rpi2 meg a 905 lejátszóm is simám vitte a dual 3D ISO filmeket is. Nincs piszkálva az 50-es buffer.
-
Mr Dini
addikt
Gondolom, mert valahogy "darabokban" csomagolja ki a Kodi-d a hálózatos ISO-k tartalmát. Nekem is volt annó hasonló problémám egy RPi2-n futó openeleckel (ezt is Kodi hajtja meg). Nekem az advancedsettings.xml fájlban a buffersize állítása oldotta meg a problémát. Illetve azt vettem észre, hogy az nfs share mérföldekkel jobb Kodival bármilyen formátum esetében. (az nfs kevesebb erőforrást használ)
Illetve, ha van FFp-d, akkor egy mezei mount paranccsal fel lehet csatolni vhová az isokat. Asszem csak annyi a trükk, hogy kell a loop kapcsoló mellé. Tehát pl így:
mount -o loop /iso/fájl/helye.iso /mnt/iso
Fontos, hogy a DVD mappának (vagy ahova felcsatolod) léteznie kell, tehát ha nem létezik, akkor hozd létre először:
mkdir -p /mnt/iso
Illetve utána lecsatolni az umount /mnt/iso paranccsal lehet. Igen, ez így kicsit körülményes (minden iso filmnézés előtt felcsatolni), meg nem tudom a Kodi hogy áll hozzá, de meg lehet próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest