- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandur99
aktív tag
Az értesítési led nekem is hiányzik, olcsóbb doogee-n is volt.
A fogásával nekem nincs bajom, gondolom keze válogatja.
Az akkuval meg vagyok elégedve, az én szokásaimmal bő 3 napot kibír.
A kábel gyárilag kuka volt, meg se rezzent vele a telefon, újat kellett vennem.
Úgy összességében most úgy gondolom, legalább 2 évig együtt fogunk élni, nem úgy néz ki, hogy hamar meg akarja majd adni magát, olyan robusztus felépítésű. -
pandur99
aktív tag
Első benyomásaim (csak használó vagyok, semmi techbuzulás):
Nagyon masszív, mintha vasból lenne, persze ennek megfelelően nehéz is, ha nálad van, biztosan nem fúj el a szél. A 6" a méretre is megteszi a magáét, nem kis darab. Rendeltem hozzá ebayről védőtokot, azzal nem csúszik, jó a fogása. Nem szoktam zsebben hordani, így nem zavar a méret.
A kijelző nagyon szép, a betekintési szög is jó, a görgetésre gyorsan reagál, gondolom a 4 GB ram jót tesz ennek is. Nagyon gyors, nem tapasztaltam semmi akadást. A 64 GB tárhely rengeteg, nem kell takarékoskodni vele, de ha nem elég, még mindig lehet SD kártyát belerakni.
A wifit stabilan tartja. A GPS is jól működik, hamar talál jelet.
A fotós része nem erőssége, elég egyszerű a kezelő felület, de a színek rendben vannak, HDR-ben a dinamika is jó, sötétben a vaku rendesen bevilágítja a közeli részeket, persze teremben már nem jó. Azt mondanám, hogy aki fotós mobilt keres, ne ezt válassza, de kiegészítő gépnek megteszi. Mondjuk átlagos. A régi mobilom egy Doogee X6 Pro volt, ahhoz képest király, de ezzel sokat nem mondtam.
Péntek délelőtt töltöttem fel, elég sokat nyúztam, most 28%-on van, 4 óra 36 perc képernyőhasználattal, nem tudom, ez jónak minősül-e, nekem megfelel a kétnaponkénti töltés, de lehet, hogy a hétköznapokban elég lesz háromnaponta. Kb. 3 óra alatt feltölt.
A telefon hangja is megfelel, hívás közben elég hangos. A zenéből a mélyek kissé hiányosak, de ekkora hangszóróból nem is várhatok dübörgést. Fejhallgatóval viszont sokat javul. A videót hibátlanul játsza, szépek a színei.
Szóval általánosságban meg vagyok elégedve vele, egyáltalán nem bántam meg, mert ennyiért (55e + kábel) 6"-os mobilt mást nem láttam, főleg olyat nem, amelyik ennyit tud. Megvenném most is. -
pandur99
aktív tag
Hosszas vajúdás után rendeltem egy Maze Alphát a Gearbesttől, remélem, nem nyúltam mellé. Ha megjön, megírom majd a tapasztalataimat. Br. 55 ezer eléggé versenyképes ár, ha tényleg azt tudja, amit ígér, és kibír 2 évet.
-
pandur99
aktív tag
Elvagyok most 5,5"-on is, a 6" plusz a jobb felbontás nyilván meg fogja könnyíteni a dolgom. A B20-as, 6,4"-os mobil elfogadható fotós résszel valószínűleg mehaladja azt az összeget, amit hajlandó vagyok telefonra kiadni. Eddig a Xiaomi redmi note 4 volt a favorit, de ez jobbnak tűnik.
-
pandur99
aktív tag
Köszönöm a leírást.
Én leginkább netezésre használom a telefonomat, ezért keresek nagyobb kijelzőset (romlik sajnos a szemem), de a fotós része is aránylag fontos, de csak jó fényviszonyok között kell, és csak facebookra, vagyis nem kell nagy teljesítmény, arra van egy Olympus E-M5-ös milcem. Most egy olcsó Doogee-m van, annak katasztrófa a fotós része.
Ebay-en próbálok hozzájutni egyhez jó áron, hátha sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Bluetooth hangszórók
- iOS alkalmazások
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest