- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
6 féle pálinkával szolgálhatok, van saját palackozású szeder is
ha még is úgy adódik és érdekel a dolog írj rám előtte nyugodtan Én csak ez miatt vettem meg anno azt a Tv-t és nem bántam meg, nagyon szeretjük az egész családdal.
Ez a következő generáció ez már tényleg durva.[link]
nem tudom mennyire vagy otthona témában, de láthatod, hogy maga a környezeti fény is változik. Ez van a mostani ganarációs ambikhoz is, igaz horror áron. ezek szobában lévő fényforrást változtaják megfelelő színűre, persze megfelelő kitt kell ehhez is. Philipsnél ehhez voltak iker állólámpák benne ezzel a speciális izzóval és persze minden egyéb eszközzel , hogy kommunikálni tudjon a Tv vel, vagy veled a kapcsolón keresztül vagy éppen a droidos telefonoddal tudd szabályozni..[link] [link] -
Szia. Hozzátesz, hidd el. Nekem 47 " van az egyik szobában, ambilightos. Nagyon hiányzik az Új samum mögül, annyira megszoktuk és megszerettük. Kolléga amit beajánlott az kissé húzós árban. 40 ezer szállítással. Szerintem nincs olyan finom fénye, mint az eredeti amibinak, a videók alapján. ( persze Ambiból a 3 oldalas az igazi,2 oldalast biztos veri. ) Ha mondjuk 20 körül be lehetne szerezni, akkor megvenném a Samura is.
-
Nem értem , hogy a Philips miért ennyire drága még mindig.Régóta a márka nagy rajongója vagyok, de kissé sokallom ezt az árat egy alapvetően átlagos képminőségű készülékért, android ide vagy oda. Különösen , hogy 8-10 ezer forintért már szuper androidos okosítókat lehet venni, nagyobb tudással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest