- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetroFighter
tag
Wow, nagyon igényes lett e bemutató videó is, kicsit libabőrös lettem a klasszikus csengőhangot hallgatva
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
Schuler888 #149 üzenetére
A muanyag biztosan nem, a fem, uveg rendben van.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
Schuler888 #145 üzenetére
Ahogy írtam volt nekem V3i, önvédelmi eszköznek is jó lett volna.
-
Ricardo
titán
Ott volt a 8-as széria.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Schuler888 #141 üzenetére
Az oke, csak akkoriban a Nokia meg mindig tejfolos doboz muanyagbol keszitette a mobiljait.
javitsatok ki, de az elso ertelmes anyagokbol osszerakott mobiljuk kb 2006-ban jott ki a 6300. Mondjuk olyan nekem is volt, imadtam. -
csongi
veterán
Igy volt ez a Nocsal is. :).
Az ivelt kijelzo szelei pedig szandekosan felaras, hogy legyen meg valami "plusz" a felso kategoriaba.
Vannak eletkepes es valoban jo fejlesztesek.
Dupla kamera. Ertheto ezekben a mererekben nem lehet egy lencsevel megoldani a kepalkotast bizonyos elverasokhoz.
Kijelzobe integralt ujlenyomat. Stb..Nincs semmi gond, ez ilyen.
Egyenlore a hajlithatosag ebben a formaban nagyon bena szamomra.
A hajlithato cikkek 1%at nezem meg.
Erre is csak azert reagaltam, mert "irto meno" a cikk cime. Szeeintem meg nem meno, hanem gagyi. :).
Otlettelen. Ilyenert a Kinai gyartokat regen szarra lettek ekezve. -
helixP
nagyúr
Ha a vásárlói igényt csak úgy ki lehet alakítani akár mivel kapcsolatban, mert nem egy olyan dologgal kapcsolatban alakították ki, ami nem kell egy halom pénzt bele tolni?
Szeretem, amikor van egy innováció, ami valakinek nem tetszik, vagy nem érti (nagy kijelző, több kamera, nagyobb megapixel szám) és egyből jön a vásárlói igény generálása szöveg.
-
Fall-N
veterán
Nem innováció, ez egy béna ötlet a mai kevés technológia színvonal mellett. Majd ha lesz hajlítható akku meg alaplap, na akkor lesz innováció. Ez egy kihajható telefon egy fix sík mentén, ami messze van a teljesen hajlékony koncepciótól. De értelme akkor sem sok lenne, mert csak nehezítené a használatot. Egy egyszerű példa, ha papírra írsz, akkor is kell egy merev felület, ami megtámasztja. Egy nyiklő-nyakló hajlékony valamin nem lenne élvezet semmit sem csinálni.
Na de mitől béna az egész? Maga az OLED kijelző nyomtatva van és hajlítható. Az, hogy egy merev felületre van ragasztva egy átlagos telefonnál az egy dolog. Szerinted az Edge kijelző nem ívesen van ráhajlítva a vázra? Mivel az alaplap és az akkumulátor sem hajlékony a vastagsága sem lehet a mai technológia szintjén pár milliméteres, de cserébe jó vastag. A komponensek is helyet foglalnak, így itt valószínűleg ketté lett osztva belül. Az egyik felén az alaplap és a többi köcölék, a másik felén meg az akku. Mivel kevés a hely így kicsi akksi fért el, így az erős SoC is ki lett ezzel zárva, mert nem sokáig bírná. Ez így a mai megvalósíthatóság mellett béna semmi "menő" nincs benne. Persze a marketing fenntartja az érdeklődést, meg próbál hatni az érzelmekre, hogy volt régen a RAZR sorozat. Nekem volt V3i-m de ennek semmi köze hozzá és nem hat meg ez a valami.
A RAZR azért volt akkor érdekes, mert hiába volt egy átlagos telefon hardveresen és bénább, mint egy Nokia szoftveresen de megépítése minőségi volt. Ott volt a masszív ház szép szálcsiszolt fém felülettel, ami vékony volt kinyitva, de csukott állapotban sem volt vastagabb, mint a többi akkori telefon. Ez eleve egy vastag bumszli. A kijelző nagyobb lehetett a flip felépítés miatt. A gomboknak is több hely jutott és azok is minőségi fémből voltak, amit lézerrel vágtak ki egy fémlapból. Abban az időben még volt a flip felépítésének jogosultsága, de ma nincs Akkor a telefonok gyerekcipőben jártak, így nem néztünk rajta videókat, nem böngésztük az internetet és a játékok is maximum a 8bites játékok színvonalán voltak. Ma a média fogyasztás az elsődleges így a minél nagyobb kijelző a lényeg, minél kisebb fizikai méret mellett és ezt akarják kimaxolni a gyártók. Ezért a notch, popup kamera stb. Billentyűzet sincs már a telefonokon, így nem nyerünk a méreten ha ketté hajtjuk a telefont. Menet közben sem akar senki tablet méretű eszközt ez is egy mesterséges igény. Otthon meg ott a számítógép, de nem véletlenül csökkent a telet piac sem.
-
BiP
nagyúr
-
csongi
veterán
Semmi! Azért tolják, mert beletoltak a gyártók, leginkább a Samu, egy halom pénzt, és most kialakítják a vásárlói igényt. Nem tetszik, műanyag gagyi az összes.
Vastag, buta pántolások.
Munkafelületnek kicsi, kihajtott állapotába meg esetlennek tűnik.
A projekt ARA meg elkaszálásra került, mert a vásárlói igényeknek nem felelt meg.
nem hát persze..... -
-
csongi
veterán
Mikor lesz valami korszak alkotó?Máris a vásárlók agymosása megy, és az irányított vásárlói igények kiépítése.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Ez mire is jó?
-
Schuler888
senior tag
válasz
Juhaszatti #121 üzenetére
Es tenyleg. Sorry. Nekem is fura volt fejben hogy romania telefont gyart
reg voltam mar a szakma ezen reszeben
-
TTTotya
senior tag
Nagyon tetszi! Kb. Azt hozta amit vártam küllemre és a gyűrődésmentes kijelzőre is számítottam! Nekem annak idején V8 volt és működik a nosztalgia faktor. ☺️
Egy SD855 azért beleférhetett volna.... -
SkyLine3000
addikt
A szervizeseknek lesz munkája. :D
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Schuler888 #118 üzenetére
Az Allview is csak szitáz.
Az alapanyag a kínai Gionee, ahogy Graphics erre fentebb már rávilágított. -
hemaka
nagyúr
Nekem bejon
-
Schuler888
senior tag
válasz
Juhaszatti #52 üzenetére
"Illetve ott van még a felénk noname Blu Products"
Az Allview atszitazva.. -
Schuler888
senior tag
Ezt kernem nagyobban, 855+szal, 3 latoszoggel, es gombnyomasra nyilo mechanikaval, max 400k-ert es pengetek..
-
Viktor77
titán
válasz
fornettisuti #109 üzenetére
Na, fuss neki még egyszer.
Hint: [link]
-
RIC5I
tag
remélem ténylegesen is jó a termék és beválik a koncepció mert akkor ez egy nagy telefonfejlődés előfutára lehet ez a telefon remélem vissza térünk azokhoz az időkhöz amikor minden telefon egyedi volt és nem a számok hanem az egész koncepciók fejlödtek és izgultunk és vártuk a bejelentéseket
-
BiP
nagyúr
válasz
CptAdamica #100 üzenetére
Igen, baromi menő.
Ettől még a OnePlus 7 Pro egy nagyon király, tetszetős telefon, tele minden földi jóval. Nem lesz attól rosszabb, hogy itt a Razr. -
Robi BALBOA
őstag
Ez nem "gamer" teló, Így a snapi 710 bőven jó lesz.
Ha lenne benne egy snapi 855+ akkor meg azért menne a rinya, hogy ilyen aksi mellé egy csúcs procit rakni.
Később lesz 1000 féle változat(azon is fog menni a sÍrás
), tuti lesz vadabb procival is(remélem gyengébbel nem nagyon, ennyi azért nem árt).
-
callmeakos
veterán
Fizikailag tényleg egy sokkal hasznosabb és élhetőbb verzió mint a Galaxy Fold, de ezért az árért plusz Snapdragon 710-el, nanemár.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Pontosan.
Valahol el kell kezdeni a hajtogatós dolgokat és ez is egy variáció.
Az első szifon is rohadt kompromisszumos volt sok pénzért.
Majd meg kell nézni öt év múlva a hasonló megoldásokat hogy hova jutottak.
Mindettől függetlenül szvsz. nagyon menő/klassz. -
Noukoum
veterán
válasz
Erre csak azt tudom mondani hogy nem ugyan akkora ruhákat hordunk, szóval. Hiába mondod, szűk farmerekbe, rövidnadrágokba nem jó a hosszú telefon.
És ugye azt nem kell magyarázni hogy összehajtva hordod nem szétnyitva. Ráadásul nem 17cm vastag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest