Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moma

őstag

válasz joghurt #40 üzenetére

lol
    Az sem használ egyébként az ügynek szerintem, hogy a pártoknak nem kell állastfoglalni a kérdésben, hanem csak ilyen minisztériumi keretek között dől el, hogy mi lesz. A pártok meg lapíthatnak. Egyébként meg mondjuk az ellenzéki pártok, ha kellne valamit mondaniuk, akkor mivel azt mondanak amit akarnak, hisz nincsenek hatolmon, szerintem ha mást nem standard demagóg alapon esélyes, hogy az állami pazarlással szemben foglalnának állást. Meg mondjuk azért jelen pillanatban talán a gyurcsánynak sem lenne könnyű kiállni és azt mondani, hogy milyen jó, hogy erre költünk a megszorítások közben. Szóval most úgyis divatja van a népszavazásoknak, erre is ki kéne írni egyet :DDD nem feltétlen az eredmény miatt, hanem csak azért, hogy kényszerítve legyenek a pártok az állásfoglalásra. kelljen valamit mondaniuk. jó eséllyel lenne legalább egy aki beállna az ügy mögé.

egyébként azért egész sokan aláírták már eddig is. hogy őszinte legyek én az elején abban sem voltam biztos, hogy az ezret átlépie majd. és most 2200 körül jár, úgy hogy a mainstream sajtóban meg sem jelent, hogy van ilyen. legalábbis én az itten it.news os cikken kívűl nem láttam mást.

amikor egy "oktató" a diákjaival megiratott nagyházikat rakja össze, és a saját neve alatt adja el jegyzetnek vagy segédletnek.

viszont ha nem a saját neve alatt csinálná, akkor szerintem ez király lenne, hisz lenne valami gyakorlati haszna is a megírt cuccoknak ;)

Új hozzászólás Aktív témák