- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
Várjuk a további fontos újításokat, hátha meglesz a 4 utódja.
-
Gusztáv
addikt
Akkor ott a pin, de az ujjlenyomatnak is vannak hátrányai: vizes, koszos kézzel nem biztos hogy működik, ha a hátlapon van, akkor asztalra letett telefonnál nem tudod használni (ez igaz a Hello-ra is). Ha elől van, akkor meg bizonyos méret felett kényelmetlen egy kézzel a feloldás. Sajnos semmi nem tökéletes. Nekem a HP x3 megoldása tetszik, ott lesz Irisz + hátul ujjlenyomat.
-
Balint1408
aktív tag
Majd meglátjuk.
-
Fejvadi
nagyúr
Ez egy komoly újítás lesz. Remek.
-
Gusztáv
addikt
Megvalósítástól függ, a 950-ben infra kamerát használnak erre. Ennek köszönhetően nem lehet átvermi egy fényképpel, működik tök sötétben, meg pl ha szemüveg van rajta. Nekem simán működött úgy is, hogy a moziban ültem és 3D-s szemüveg volt rajtam. Ja és normál távolságról is, nem kell belebújni a telefonba. Ettől eltekintve szerintem a legjobb megoldás ha van ujjlenyomat olvasó és kamera is, az ember meg eldönti melyiket használja (vagy helyettől függően azt, ami kényelmesebb).
-
Simi87
senior tag
válasz
dilajoska1 #12 üzenetére
Ez jó volt, köszi.
-
rubitomi
csendes tag
Szerintem a napi vérvizsgálat is rendben lenne. Legalább nem kéne az SZTK-ba járni.
-
hemaka
nagyúr
Johet, bar az ujjlenyomatos cucc is eleg hasznos tud lenni. Ugy tunik mar csak ebbe az iranyba tudnak fejleszteni.
-
Simi87
senior tag
biztonság, és android. kéz, a kézben.
-
joey04
titán
A felhasználók pedig nehezen tűrték ezt
Jaj már! Pár geek fröcsögése egy fórumon semmit nem jelent. Nem ezen áll vagy bukik a siker meg a bővíthető memórián, ez csak a MA-n fontos.
Ujjlenyomat-olvasó remélem marad még ha lesz is íriszfelismerő, mert szerintem előbbi jobb megoldás.
-
laci1892
őstag
De szerintem szól ez csak az erő fitogtatásról mint sem a biztonságról? lassan el jutunk oda hogy vérvétel és széklet minta is kell majd hogy feloldjam a telefonom képernyő zárat....
-
zola96
senior tag
Korszakváltás is coming... Remélem az apple is jövőre beleteszi az s-be és akkor mondhatja, hogy újrafeltaláltuk a biometrikus azonosítást..
És ha írnak facebookon akkor legalább max 10 centire lehet a fejedtől a készülék, hogy normálisan be tudjon azonosítani.. Szerintem csak marketingfogás.. Az ujjlenyomat-olvasót nagyon sokára fogja felváltani valami más.. Mondjuk tenyér-olvasó
Mikor az egész készülék már egy szkenner lesz. Vagy nem is tudom...
-
Matada2.3
veterán
Szerintem azért biztonságosabb mint egy mezei képfelismerés. Erről a 950-esek tudnak mesélni gondolom, hogy valóban pontos és biztonságos-e ez a megoldás.
Más: A két biztonsági szenzort én egyszerre használnám, miközben nézed a telefont feloldásnál az ujjlenyomatodat is kéri, ez sokkal, de sokkal védettebbé teszi a készüléket.
-
laci1892
őstag
Ezelőtt is volt már pár telefon ami ilyennel lett ellátva. Elég bal**z megoldás a hétköznapi életben. Mert elég hülyén néz ki amikor bele hajolsz a telefonodba.
Még ha biztonságosabb is akkor is kényelmetlenebb mint a sima ujjlenyomat olvasó. Aztán lehet ez sokkal jobban sikerül majdan....
-
willope
tag
A számomra még mindig kérdéses, hogy mennyire is biztonságos az íriszszkenner.
Egy haverom BQ telefonján van arcfelismeréses kioldás és én azt egy spontán fotóval átvertem, majd jól kiröhögtem az illetöt.Azóta kikapcsolta a funkciót.
Namost, kérdem én, mennyiben más ez, biztonsági szempontból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged