Íriszfelismerőt kaphat a Galaxy Note 6

A Samsung még a Galaxy S5-nél lépte meg először azt, hogy készüléke vízálló lett, ám ezt a kiváló tulajdonságot az egy évvel később érkező Galaxy csúcsmodellekből száműzte a gyártó. A felhasználók pedig nehezen tűrték ezt, így a dél-koreaiak pedig mindent megtettek, hogy az S7 kettősénél valamennyire kompenzálják a fájdalmakat, ennek következtében pedig IP68-as védelmet kaptak a mobilok. A Note sorozatra azonban sosem volt jellemző, hogy tagjai bírták volna a lubickolást, az Európának egyszerűen fityiszt mutató Galaxy Note5-nél sem tudta megoldani a vízállóságot a techóriás.


[+]

Kérdés viszont, hogy az idei generációs phablet mire lesz képes? Nos, meglehetősen sokra, ugyanis a legújabb hírek szerint egyre biztosabbnak vehető az IP68 védettség, ami nem kis szó, lévén meg kell oldani a szigetelést a toll mechanikája és helye körül is. Nemcsak ez lehet az egyetlen fontos előrelépés, hanem az írisz leolvasó is, hiszen egy indiai import dokumentum szerint a Samsung mobilos részlege 200 ilyen szkennert rendelt tesztelésre. Hogy aztán megmarad-e ettől az ujjlenyomat-olvasó, illetve a dél-koreaiak miért lépnek egy biztonsági fokkal feljebb, az még kérdéses, mint ahogy a megjelenés időpontja is, hiszen nem kizárt, hogy már július végén bemutatkozik a készülék.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy Note5 - ötletes öthetes

    Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.

Hirdetés