- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem olyan 60-80 eredeti játékom van (igen, szeretek játszani, és a jó játékokat megtartom, mégha csak porosodnak is egy idő után).
Ezeknek a 95%-a kéri a CD/DVD-t ellenőrzés miatt. És én is utálom, elsők között töltöm le a nocd fixet hozzájuk (lehet, hogy csúnya dolog, de megveszem mindet).
Viszont észrevettem egy kellemes tendenciát. Mostanában egyre több játéknál tapasztalom, hogy nem kell CD/DVD a futtatáshoz, esetleg egy késői patch-et úgy adnak ki a játékhoz, mely le is szedi a védelmet.
Ilyen pl:
Sacred Underworld
Company of Heroes
Warhammer 40000: Dawn of War - Dark Crusade
Half Life 2 és társai
(stb)
Viszont azokhoz a játékokhoz, melyeknek nincs CD/DVD kulcsa, marad a fizikai (CD/DVD check) védelem.
Megoldás lehet még az online vásárlás és letöltés (pl: Steam), bár ez esetben általában kell még vámot is fizetni, és nem tudod a kezedben szorongatni az eredeti DVD-t, no meg a kézikönyvet.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged