- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet210
őstag
Ilyen dolgok már velem is előfordultak.Bár én nem keróval hanem robogóval járok, de arra se figyelnek különösebben.
Ha előre akarok menni a kilóméteres sornak mert van hely és ha már ilyen kis járgány van alattam akkor miért ne, nem ártok senkinek és nem lassítom a sort.De ezt nem mindenki nézi jó szemmel.Éppen haladok szép nyugisan előre mikor az egyik kiszúr a visszapillantóban és szépen elzárja az utam(tudta hogy el akarok menni mellett mert a mögötte lévő mellett is elmentem).
Vagy sávváltásnál néhányan tezsnek rá, hogy én ott vagyok jönnek és kész aztán, hogy én lassítok vagy átmegyek a szemközti sávba azt leszrják magasról.
Mi a fenének kell ilyen budös tahónak lenni.Én is járok néha kocsival, de mégse csinálom ezt.
Véleményem szerint ez sajnos nem is fog sokat változni jó irányba.Pedig csak annyi kellene, hogy odafigyeljünk egy kicsit a másikra.
Persze tudom vannak ''eszement'' robogósok is ők is hibásak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest