- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunci
senior tag
Szépen beindult a topik
-
Hunci
senior tag
Noss !
Az iromány magában lefed mindent kifinomult kifejező , s figyelemfelkeltő.
Amit énis tapasztaltam az egy az egyben ugyan ez volt !
Én személyszerint egy tört szerveren jászottam~próbáltam ki a WoW-ot !( öcsém indittatására )
Az elején undoritott a garafika , nem értettem a szerepeket, persze kapásból gagyi karaktert választottam , s nem tudtam hogy hogyan lehetne gyorsan haladni~fejlődni.(Azt hittem olyan mint a Diablo 2 [ minél többet gyilkolsz annál több XP-d lesz ] pedig nem .
Itt mennél több Questet oldol meg annál yoobban fejlődsz )
Megpróbáltam öcsémmel , s pár sráccal együttmenni , remélve hogy akkor esetleg yoobban haladunk , csak tudjátok nem mindig tudtunk együttjátszani , s akkor a cuccokon , az XP-n osztozkodtunk , szal nem volt az igazi
Miután elértem a 36. szintet már csak kisebb dolgok zavartak ( a lassú krakteren , a pingelésen , a poison damagen , a kevés pénzen felül ) a sok utazás.
No mindegy ennek hamar vége lett mivel a server nem engedett be ha nem tettél fel egy adott Patchet , de amint feltetted a karaktered el is tünt .
Szal kezdhettél egy újat !
Mondtam magamban akkor fogom s összebeszélek tesómmal s fogjuk csinálunk egy még yoobb , még erősebb karakter duót.
Csakhogy sokminden útjátállta ennek , az öcsém sjnos középsulis , én egyetemista , s persze nem együtt fejlődtek a karaktereink , igy Ő visszatért a yooöreg Workrafthoz ( Amit én nem tudok egyáltalán játszani )
A tört server pedig önmagához hiven szinte 3-6 óránként kidobott !
Tanulság :
Legalábbis amit én megtanultam .
Én csak kipróbálni akartam a WoW-ot de egykicsit bele is buzultam.
Egy nagyon kalandteljes , érdekes játék.
Sok sok élménnyel , s talán nekem szerencsém is volt hogy nem vetettem fejest a dologba egyből.
Mindezek mellett :
Tudjátok ez egy ilyen mocskos business aholis az emberek függőséget épitenek ki a kissrácokban ,s ezt mind yooltudjuk.( Csak nézzetek kicsit magatokba , valahol ti is függőkvagytok. A számitógép sokunkban kiépitette már ezt a készséget )
A dolgokat tudni kéne kezelni , de az ember már magában egy telhetetlen lény.
Nekem , s a cikk irójának szerencséje volt .
A következő generáció tagjaiban sokkal de sokkal erősebb ez a gépiránti függés , s ez tapasztalat .
( Emlékeztek hogykezdte Kártmen az elején [ kövér volt de még emberformájú ] , s a végén , mikor már a WC-t is helybe kellett hozni neki , no ilyen az én öcsém is kb mióta ráfüggőtt a gépre )
Szal én nem kezdem el tömjénezni sem szidni semelyik oldalt sem .
Felnőttek vagyunk ( máraki )
S mindenki tudja megitélni mi helyes s mi nem !
Egy biztos : Ami könnyü s olcsón jön az nem mindig a legegyszerübb megoldás a dolgokra
Minenesetre ügyesen s okosan.
Tisztelettel , s alázattal : Hunci
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Drón topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest