Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunci

senior tag

Noss !
    Az iromány magában lefed mindent kifinomult kifejező , s figyelemfelkeltő.
    Amit énis tapasztaltam az egy az egyben ugyan ez volt !
    Én személyszerint egy tört szerveren jászottam~próbáltam ki a WoW-ot !( öcsém indittatására )
    Az elején undoritott a garafika , nem értettem a szerepeket, persze kapásból gagyi karaktert választottam , s nem tudtam hogy hogyan lehetne gyorsan haladni~fejlődni.(Azt hittem olyan mint a Diablo 2 [ minél többet gyilkolsz annál több XP-d lesz ] pedig nem .
    Itt mennél több Questet oldol meg annál yoobban fejlődsz )
    Megpróbáltam öcsémmel , s pár sráccal együttmenni , remélve hogy akkor esetleg yoobban haladunk , csak tudjátok nem mindig tudtunk együttjátszani , s akkor a cuccokon , az XP-n osztozkodtunk , szal nem volt az igazi
    Miután elértem a 36. szintet már csak kisebb dolgok zavartak ( a lassú krakteren , a pingelésen , a poison damagen , a kevés pénzen felül ) a sok utazás.
    No mindegy ennek hamar vége lett mivel a server nem engedett be ha nem tettél fel egy adott Patchet , de amint feltetted a karaktered el is tünt .
    Szal kezdhettél egy újat !
    Mondtam magamban akkor fogom s összebeszélek tesómmal s fogjuk csinálunk egy még yoobb , még erősebb karakter duót.
    Csakhogy sokminden útjátállta ennek , az öcsém sjnos középsulis , én egyetemista , s persze nem együtt fejlődtek a karaktereink , igy Ő visszatért a yooöreg Workrafthoz ( Amit én nem tudok egyáltalán játszani )
    A tört server pedig önmagához hiven szinte 3-6 óránként kidobott !

Tanulság :
    Legalábbis amit én megtanultam .
    Én csak kipróbálni akartam a WoW-ot de egykicsit bele is buzultam.
    Egy nagyon kalandteljes , érdekes játék.
    Sok sok élménnyel , s talán nekem szerencsém is volt hogy nem vetettem fejest a dologba egyből. :DDD
    Mindezek mellett :
    Tudjátok ez egy ilyen mocskos business aholis az emberek függőséget épitenek ki a kissrácokban ,s ezt mind yooltudjuk.( Csak nézzetek kicsit magatokba , valahol ti is függőkvagytok. A számitógép sokunkban kiépitette már ezt a készséget )
    A dolgokat tudni kéne kezelni , de az ember már magában egy telhetetlen lény.
    Nekem , s a cikk irójának szerencséje volt .
    A következő generáció tagjaiban sokkal de sokkal erősebb ez a gépiránti függés , s ez tapasztalat .
    ( Emlékeztek hogykezdte Kártmen az elején [ kövér volt de még emberformájú ] , s a végén , mikor már a WC-t is helybe kellett hozni neki , no ilyen az én öcsém is kb mióta ráfüggőtt a gépre )
    Szal én nem kezdem el tömjénezni sem szidni semelyik oldalt sem .
    Felnőttek vagyunk ( máraki )
    S mindenki tudja megitélni mi helyes s mi nem !
    Egy biztos : Ami könnyü s olcsón jön az nem mindig a legegyszerübb megoldás a dolgokra

Minenesetre ügyesen s okosan.
    Tisztelettel , s alázattal : Hunci :R

Új hozzászólás Aktív témák