Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kiskakas

senior tag

válasz lacam #6 üzenetére

engem spec érdekel, max privátba jöhet :)

A kis pékség tényleg nem olcsó,de sztem qrva finom kajákat árultak. Az egyik eladó csaj (mindig más volt) folyékonyan beszél angolul, meg ha be is van zárva a bolt bejárata, hátulról
    is be lehet menni, bekiabálni, mindig kiszolgáltak minket :)
    Mondjuk a Kornic-i kisboltban is van minden, péksütik is. Hajóúton még mi se voltunk, állítólag nagyon nagy buli pedig.. de sztem egy kis helyismerettel, Punatban is lehet találni vkit, aki körbevisz. Minket a házibácsi vitt el jópárszor motorcsónakkal olyan kis öblökbe, amiket máshogy szinte lehetetlen megközelíteni.

Parkolásról annyit,h mindenhol érdemes fizetni, mert elviszik a kocsit és megbüntetnek pikpak. A szigeten a legnagyobb bolt a Konzum (www.konzum.hr), egy nagyonmini Tesconak felel meg, de tényleg minden van, viszont pl a nescafe 3in1 1db!! instant kávé 90-100ft :)

Jó tudni,h a Rijeka melletti METRO-ban elfogadják a magyar metrokártyát és elég korrekt árak vannak, a neten lehet találni horvát akciós újságot.

Elég sok bankomat van a szigeten, pl Raiffeisen is, ami érdekes, mert a horvát Raiffeisen oldala szerint Rijekaban van a legközelebbi :) Egyébként ha van otp-s a csapatban, mindenképp neki érdemes pénzt felvennie, 1eur a kezelési költség és kész.

A kornic-i posta tényleg érdemes, volt,h 3-4 napig totál zárva volt mindig:) de punatban is van, ami használhatóbb :)

Ja és PÜ ment :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák