Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
engem spec érdekel, max privátba jöhet
A kis pékség tényleg nem olcsó,de sztem qrva finom kajákat árultak. Az egyik eladó csaj (mindig más volt) folyékonyan beszél angolul, meg ha be is van zárva a bolt bejárata, hátulról
is be lehet menni, bekiabálni, mindig kiszolgáltak minket
Mondjuk a Kornic-i kisboltban is van minden, péksütik is. Hajóúton még mi se voltunk, állítólag nagyon nagy buli pedig.. de sztem egy kis helyismerettel, Punatban is lehet találni vkit, aki körbevisz. Minket a házibácsi vitt el jópárszor motorcsónakkal olyan kis öblökbe, amiket máshogy szinte lehetetlen megközelíteni.
Parkolásról annyit,h mindenhol érdemes fizetni, mert elviszik a kocsit és megbüntetnek pikpak. A szigeten a legnagyobb bolt a Konzum (www.konzum.hr), egy nagyonmini Tesconak felel meg, de tényleg minden van, viszont pl a nescafe 3in1 1db!! instant kávé 90-100ft
Jó tudni,h a Rijeka melletti METRO-ban elfogadják a magyar metrokártyát és elég korrekt árak vannak, a neten lehet találni horvát akciós újságot.
Elég sok bankomat van a szigeten, pl Raiffeisen is, ami érdekes, mert a horvát Raiffeisen oldala szerint Rijekaban van a legközelebbiEgyébként ha van otp-s a csapatban, mindenképp neki érdemes pénzt felvennie, 1eur a kezelési költség és kész.
A kornic-i posta tényleg érdemes, volt,h 3-4 napig totál zárva volt mindigde punatban is van, ami használhatóbb
Ja és PÜ ment
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest