- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
'' Lan-wan mérés esetén beleméred a zsebrouter processzorának teljesítményét is a natolás miatt.''
Pontosan így van, és ez is a cél.
Nálam van még egy fúrcsaság: ha a notebook-on fut a Serv-u akkor az asztali gépről ki és a be is kitolja magából az ftp amit a kábel bír, viszont amikor az asztalig épen fut az ftp szerver, és a notebook-ról ftp-zek rá, akkor az asztali gépen 100%-os terhelés, és 6-7000KB/s-os ingadozó sebesség mutatkozik, a processzorterhelést pedig a System processz generálja, MOst szereztem programot, amivel alaposabban meg tudom nézni, hogy hová és miért folyik el az erőforrás. Az túlzás, hogy az ftp nem visz procierőforrást, mert tömörítés nélkül egy 800MHZ-es P3-ra 256mega rammal debian + proftpd-vel igencsak járatja a procit, mikor teljes sávval ftp-zek rá (100mbit/s). Olyan 80% körül mozog ilyenkor a CPU useage.
Mondjuk az is lehet, hogyha az RTL kártya helyett valami komolyabb 3Com lenne benne, akkor megszűnne ez a probléma. De amennyire én néztem ilyenkor egyértelműen a szerver processz viszi a cpu időt, és nem valamelyik rendszerszintű folyamat, tehát nem a kártya hárítja az általa el nem végzett munkát.
A lényeg az, hogy célszoftverrel egzaktabbul lehet mérni, azt hiszem ebben egyetértünk. Meg amúgy is: ha valakinél nincs ftp szerver csak ezért minek telepítsen?
Dchard -
I_Am
veterán
Pocket-et ír. Igaz abból is vissza lehet számolni, de ha drop van, akkor már nem pontos a pocketsize és szám sem.
konflikt: Neked wlan képes routerre lenne szükséged, ami nem olcsó. Talán a cisco-k között találtok olcsóbbat, ami képes routolni 100 megát, de azok is 50k-nál kezdődnek. Cserébe már nagyon jól menedzselhetőek és nem fognak soha fagyni, vagy meghülyülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő