Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor is gáz ha egy villamosmérnök nem ismeri a modem szót
De ez jellemző manapság. Ma volt a diplomavédésem, sok más infóspalántával együtt. Volt olyan emberke aki a mai napig nem tudja mi az a Pentium II, vagy az órajel. Kb. 1 hét múlva informatikus lesz.
Olyan is van aki nem tud procit cserélni.
Olyan is aki azt mondta hogy ő hardcore programozó (Java). Kérdeztem hogy az assemblyhez is értesz?
(Én sem, de különbség hogy én 17 évesen _még_ tudtam assemblyben programozni.) -
Ez még bőven az összenövés előtt volt. És nem azt írtam, hogy (GSM)hálózatos emberként ismerje fejből az összes készülék belső lelkivilágát. Csak annyit, hogy GSM-es cégnél foglalkozó diplomás villamosmérnökként ciki, ha nem tud mit kezdeni a ''GSM modem'' szókapcsolattal.
-
-
-
zolle
tag
biztos öltönyös volt
linux és windows közt is volt ilyen bibim, ott ugye \r\n a sortörés, csak linuxban a fele is elég.. -
eziskamu
addikt
Erről, mármint a végéről, Hofi egyik beszólása jutott eszembe, amikor vázolta a tv nézők véleményét, ha a rendszerváltás előtt új tehetségtelen műsorvezető került a tv-be:
''Hűűűűű! Ezt meg ki d##ja?''
Amúgy mi volt a végzettsége?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- iPhone topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest