- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiFiu
tag
Én az utobbi időben Ubuntu Linux-ot is használok. Mindösszesen az vonz a Linux-ba, hogy a meglévő gépemre feltudom rakni, valamint hogy ingyenes. Mellesleg az Ubuntu azért elég igéretes és lelkesen fejlődő project. Érdemes kipróbálni!
Természetesen WinXP-t használok emellet és pl. használok Object Dock-ot meg Visual Task-ot mindössze azért mert kibőviti az XP-t és még kényelmesebbé teszi a használatát.
Ha olyat tapasztaltam, hogy belassúlt a gép akkor RegCleaner-el kipucoltam a regisztrit illetve az indítópúltból kivettem minden olyan dolgot (pl.: Quick Time Task) ami tök feleslegesen töltődik be rendszerinduléskor.
Amúgy meg Avast antivirt használok és XP tűzfalat.
Mindezek mellet a gépem 1.5éve megy ugyan azzal az XP-vel.
Mindez a következő konfigon:
Biostar M7VIT Grand alaplap
AMD AthlonXP 2500+
2x512MB DDR400
Ati Radeon 9600 128MB
80+120GB ATA133 HDD (Hitachi, Seagate)
Leadtek WinFast TV2000 XP expert tuner
...
Ezt a konfigot már több mint 3 éve használom. És DVD minőségben szoftveresen veszek fel műsorokat és vágom őket. A játékok is mind jól mennek (persze nem full beállításon)
Tervezem év vége felé egy kétmagos CPU-s; PCI experss VGA-s fejlesztés megjátszását amire úgy 100.000.- HuF-ot szánok és akkor az is jó leszz nekem vagy 3 évig.
A legutobbi komolyabb fejlesztésem a monitor cserém volt. 55.000.- HuF és egy Xerox 17'' TFT-LCD. Az is már több mint 1 éve.
És elégedett felhasználó vagyok!
Tehát a fentiek alapján láthatók az én igényeim.
Ami azt jelenti, hogy nem nagyon akarok 3-5 évente 4-500.000.- HuF-ot költeni, de szeretnék minden általam kitűzött feladatot megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged