- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Miért, Mac-hez nem kell driver? Összevadássza neked 500 $-ért az Apple, én meg összaevadászom magamnak ingyen. Majdnem pontosan 7 hónapja fut ez a Vista a gépemen, és nem láttam vírust, nem láttam adware-t és popupot sem. Mindezt úgy, hogy egyiknek az irtója se fut a gépemen. Vajon zseni vagyok, vagy csak nem vagyok láma?
Még a végén ringyóze-fanatikusnak titulálnak, de azt azért ismerjük el, hogy lehet azt is használni normálisan, ha ésszel vásárol hardvert az ember, és nem csinál orbitális marhaságokat.
Emellett csak van valami oka annak, hogy odaát is vindózos laptopot vesz az emberek többsége, és nem Macbookot. Talán mert nem akarja méregdrága szoftverekkel megoldani azt, amit Win alatt ingyenes, gyakran open source alkalmazásokkal is meg tud? Persze aki csak netezik meg szövegszerkeszt, az ilyen gondokkal még nem szembesült.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest