Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
1. Nem vagyok a ''Drága barátod''. ők mind értelmesek.
2. A kedvedért elővettem a számlákat és még az éves elszámolást is...egyiknél sincs készenléti díj. Ne gyere azzal,hogy a másik kettő beleintegrálta az árába, mert közhelyes, ha megnézzük a fűtés árát.
Vazze, ennyire tudatlan és buta nem lehetsz. Ha a másik kettő nem integrálta az árba, akkor szerinted ki fizeti ki azokat a költségeket? Válaszolnál erre???? Mégis ki a túró fizeti az elmü és a többiek irodáinak fenntartását?? Hiszen a postod elején te is elismerted, hogy mi. akkor mit hadoválsz itt? A másik kettő beleintegrálta az árakba. pontosabban az állambácsi, mert pl az áram is államilag meghatározott áron kerül eladásra. Szoktál gondolkozni? A másik kettőnél valószínűleg azért nem készenléti átalánnyal oldották meg a dolgot, mert egész évben szolgáltatnak, míg fűteni csak télen kell.
Azt írtad: Elárulnám neked,hogy közgáz szakon végeztem és nem idegen a gazdaság tőlem.
Most hazudtál, vagy csak simán semmit sem sikerült megtanulni??
Egyáltalán felfogtad amit írtam korábban?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - új állapotban
- ÚJ! Razer Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gamer fülhallgató - dobozában!
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- iPhone 15 Pro 128GB gyári független kiváló akku!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest