- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
iszonyúan vacak billentűzet. Bár a gép teljesítménye irodai alkalmazásokra bőven elég, egy profin gépelő irodai alkalmazott kardjába dőlne, mert negyon lassú a billentyűzet, a kettőzött betűk 60%-át javítani kell, mert nem követi le.
Illetve a billentyűzet komoly mértékű süppedése is nagyon zavaró.
ezzel tökéletesen egyetértek...
nem nagyképűzésből, de országos versenyen még anno 3. lettem szóval elég gyorsan írok és hát igen, körülbelül fele olyan gyorasn írok a notin mint egy normális kis billentyűzeten.... =)
szóval igen, elég idegesítő tud lenni, dehát notin nem kell 10 perc alatt legépelni 1,5-2 oldalakat... =) -
Sh4rKy
senior tag
na akkor nézzük
én megmondom őszintén nem használok nagyon excelt, nemtudom miért, de nem szeretem... lényegtelen
anyám viszont most abban csinálja a leltározást és nála 800sor és soronként 6-7 oszlop van... semennyire nincs belassulva és tökéletesen elég
az IE7 teljesen más tészta, az lehet belassul bár soha az életbe nem próbáltam még XP alatt
meg szerintem neki bőven elég az alap ie6...
a celeronról annyit, hogy ne téveszd össze az asztali gépek celeronjaival, mert álítólag ezek is gyorsabbak, ugyanúgy mint a sima Intel Pentium Centrino M 1,5GHz is gyorsabbak sokkal mint egy sima 1,5GHz-s asztali p4-es...
Gabe:
a cpu ventije nálam csak és kizárólag akkor kapcsol be amikor elindítom a gépet és soha többet nem hallottam még utána
nemtudom nálad mi a gáz vele -
Sh4rKy
senior tag
válasz
(Kolombusz) #1 üzenetére
Itt a ph-n lehet kapsz jó gépet 70k-ért CRT monitorral, de szerintem aki nem ismeri (sajnos) ezt a helyet, azok újságokban vagy gagyibb helyeken nem bukkanak elfogadható gépekre... =)
de lehet nagyot tévedek...
A 256 mega pedig netezésre + szövegszerkesztésre bőven elég =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest