- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Franc gondolta volna, hogy ennyire felkapott ez a téma, úgyhogy folytatjuk hamarost.
-
lorcsi
veterán
amik így is átcsúsznak a rostán
azt bele írhattad volna hogy átlagosan meddig van nálatok 1-1 teló
olyan nagy dolgot szerintem ezzel nem mondtál el. aki kicsit is belegondol hogy megy egy teló teszetelés az is erre jut, anéálkül hogy belülről látná, mint te. valami plussz infó jó lett volna
[Szerkesztve] -
Gubro
senior tag
De igen, nekem van egy saját, különbejáratú P990i-m, és nem, nem adom el.
Szerencsére van egyéb kártyám, amivel tesztelni tudok, így nem függök az aktuális lehetőségektől.
Telefonallokáció: Gondoltam, hogy ez kérdés lesz, el szabad árulni, csak még nem akarom. Tudod, fenntartom a drámai feszültséget!
Polacheck kartárs: Ismered a hátteremet - nekem szükségem van arra, hogy mindig nálam legyen egy tárgyalóképes telefon, ezért megvettem, megtartom, megtérül. -
evR
aktív tag
akkor ezek szerint Gubro kollégának sincs P990i-je?
vagy hirtelenbe megfosztottad ettől, és el is adtad?
még valami! azért arra kíváncsi lennék, h milyen szempontok szerint osztja ki Bog a telókat.. márcsak azért is, mert erre külön hangsúlyt fektetett Gubro, hogy ezt aztán már tényleg nem szabad elárulni...
egyébként ha ezt nem így adja elő, akkor nem is lettem volna ennyire kíváncsi..de tényleg!
[Szerkesztve] -
evR
aktív tag
na egy ilyen cikkecskére már régen ''vágytam''.. bár elárulnám, h sok új dolgot nem hallottam. persze aki a mobilarenán szinte minden tesztet elolvas kb 1,5-2 éve (jelen esetben én), + a hozzászólásokban talált/olvasott 1-2 ehhez tartozó információmorzsákat összegyúrja, akkor kb ezt a cikket kapja...
egyébként jót vigyorogtam ezen az irományon! tetszik a stílusa! olyan mobilarenás...
néha azért dobhatnátok 1-2 előzetes infot, h most épp mit teszteltek.. persze így elvész a meglepi varázsa.. viszont nem kell ebből rendszert csinálni, csak olykor-olykor... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
ja igen, van saját telefonunk is
Látszik, hogy te vagy a ''legifjabb''.
Bognak és nekem sincs, úgyhogy kezdheted eladni a sajátodat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- GTA V
- Háztartási gépek
- DUNE médialejátszók topicja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged