- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Tetszik a történet, borzongva élem át a hidegvizes zuhanyozást. Ugyanis február derekán a hadseregben szervizeltük a Csepel gyártmányú teherautókat, ennek következményeként több kiló olajsár, miegyéb ragadt rám. Irány a körlet, és a pancsi. Csakhogy egyetlen csap volt fél méterenként. Tuti nem meleg. Az egyikre gumicső volt húzva, az játszotta a zuhany szerepét. Nem volt választásom, fürödnöm kellett.
Tehát jó a történet, és teljes súlyával értékelem is. -
brownus
veterán
hihi guga megkapta
-
tbs
addikt
Imádok hidegvízben zuhanyni...
-
Andie
őstag
Hidegviz, balkánhét, visitás... Ha nincs a kakaós baleset, akkor egész héten nem tusolsz?
Én sajna ha akarnék sem tudnék himbilimbiben kakaózni otthon, no nem a himbilimbi vagy a kakaó hiánya miatt, hanem mert úgy hozzáragadnék félpercenként a börszékhez, hogy csak cuppogna -
EQMontoya
veterán
jó a cikk
amúgy én is boritottam már le gépnél cuccot, igaz az nem rám ment, hanem a gépre, az volt a mázlim, hogy épp az asztalon lévő noti üzemelt, nem a leöntött gép...
-
Zewa
senior tag
Örülj neki hogy joa z izlésed és hidegen iszod az instant baglyot! Gondolj csak bele mien kellemes lehett volna ez az érzés ha forró kakajót öntesz magadra
Nem para a hideg víz. megmosod az arcod beugrasz alá párszor hogy ne ragadj és a tűzhelyen melegitesz pár lábas forro vízet és abban kiáztatods magad
[Szerkesztve] -
Crystalheart
őstag
''Szóval az időjárásnak megfelelő öltözetben lebzselek a gépem előtt. Ezt kevésbé pallérozottan úgy is mondhatnám, hogy egy szál himbilimbiben...''
Öhm, himbilimbiben...Na mit szólnál, ha aszondanám, hogy én meg a múltkori 41 fokban is hosszú farmernadrágot és alágyömöszölt magasszárú gumicsizmát hordtam?
-
Nimrod
addikt
Látod neki sincs melegvize.
[link]
[Szerkesztve] -
varga911
senior tag
Látod, ezért jó hideg vízzel zuhanyozni, mert ezek az esetek egyszerűen megoldhatóak. Az ismerőseim hülyének néznek, de hidd el hogy megszokod, és teljesen normális néhány nap után a hideg víz.
-
twollah
nagyúr
Télen -20 fokban fürödtem hideg csapvízben, mert beszart a konvektorunk, mindez karácsony másnapján, hogy nagyobb legyen az élvezet.
-
lesaux
veterán
Nagyon ütött a gugás rész a végén.
-
Köszi bambano, szereztél pár vidám percet...
-
Lasi
tag
Hah, ez a kis szösszenet ugyan nem nevettetett meg, de felvidított. Köszi!
Gondolom az immunrendszered alapos kiképzést kapott.
A kakaót magam sem vetem meg, de (hosszú)szívószállál nem szokott problémát okozni.
Legalábbis eddig... -
Renwick
őstag
Képi bizonyíték nélkül az egész fabatkát sem ér...
üdv
R.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest