- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
#43960832 #24 üzenetére
Pü ment, de ha nem értesz hozzá, tápegységnél ne kellene piszkálni
, de lehet hangkábel, vagy csatlakozó hiba is. Amúgy én is csak sima otthoni barkácsoló vagyok, a főb alkatrészeket ismerem, de nem vagyok szaki, és nincs is komoly cuccom, csak egy piros csehszlovák forrasztópisztolyom
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Ja-ja, ez volt a gond a hangfalaimmal is, mert régi 1 utas hangfal dobozokba raktam autós 3 utas (a mágnes felett középen a 2 + sugárzó) de igazából a a mélyek valahogy ( Péli Barna szavaival élve ) nem jöttek át, valamint dübörgött is, a ház maga gyengus volt megfogni a hangszóró erejét.
De még a p380-asnál is vannak gondok ezért a reflex nyílást szívószálakkal tömtem ki (ne rezegjen annyira, de nem igazán használ) és mivel még cirippelt is (szökött a levegő a potinál hátul) egy kis FBS-el tömítettem, de előtte beolajoztam egy kicsit a poti műanyag tekerőjét, hogy ne fogja meg az fbs (na ez már segített) -
eziskamu
addikt
Ha valakinek van már hangfala, de erősítője még nincs, és nem idegenkedik a forrasztópákától (barbárabb és kevésbé műértő emberkék, mint én
akár forrpisztollyal is csinálhatják) akkor ajánlom ezt:[link] 2x22W-s vagy akár 4x11W-s erősítőt lehet belőle készíteni. Hangja nem rossz, kevés alkatrész kell neki,viszon kell neki méretes borda, én forrasztható próbanyákra készítettem annó, de sajna a kapcsolóüzemű (pl: a számítógépé ) tápegységeket nem nagyon szereti, erősebb a zaja. Maga az ic úgy 4 éve volt 1200 de helytől is függ, ha még kapható. Csak azért váltottam p380-ra mert a hangfalaim se voltak a toppon, meg idő közben el is tört a nyák és inkább toldozgattam-foltozgattam, de újat csinálni már nem volt kedvem.
Tudom, használtan inkább érdemesebb venni valami régi jó erősítőt, de ennél meg megvan ugye a barkácsolás élménye, még az elektronikához kevésbé értő, de az alapokat ismerő (mármint mit hova nem dugunk) barkács szellemű delikvensek számára.
Szerintem aki értelmezni tudja a doksin a kapcsolási rajzokat, az már bele is kezdhet.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged