Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz joghurt #303 üzenetére

az a baj hogy már mindenkinek jogai vannak még a raboknak is. és nem lehet éheztetni mert az embertelen...

törölt tag

válasz tiv83us #237 üzenetére

Románia, Bukarest. ismerős ott nézett nagyot, mert mindeni úgy vezet mint az állat, de lelépett a zebrára, és mindeki megállt szó nélkül. keleten is előfodulhat ilyen kúltúra, csak a "szerv" hozzáállása a kérdés. ott elvették volna a jogsit attól aki egy éve szinte elcsapott. idióta bmw-s határúton népliget felől jött, határútra kanyarodott, aztán duplazárón kanyarodott, járdaszigeten át :W piros lámpa skipp, és át a kereszteződésen én akkor mentem a busz fele, nekem zöld volt, neki 2 perce piros. gyalogosok a zebrán ott is, szinte elütött engem meg egy 90 éves nénikét. ott volt a jard a buszmegállóban, láttak mindent, mégsem mentek utána...

a halálbüntetést meg szerintem érdemes lenne visszaállítani. lehet visszatartó erő lenne, bár aki ilyen dolgokra képes, annak mindegy szinte. aki azt mondja hogy nem kell az még nem gondolt bele hogy a saját gyerekét, feleségét, barátnőjét, szüleit ölnék/erőszakolnák/etc meg. akkor lehet hogy más lenne a véleményük, és nekik sem lenne megnyugtató hogy kap 20 évet és 15 múlva kint is van, vagy kap egy 25 éves életfogytot.

Új hozzászólás Aktív témák