- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
A jog az idézőjelben volt. Akkor úgy mondom lehetőség vagy nem is tudom. Tök mindegy. A lényeg h megérdemli uazt amit ő okozott. Ez az én véleményem, a tied meg a tiéd.
Lehet h Szent István kora már történelem, de attól függetlenül ez volt és működött, a bűnöst azt kapta amit ''megérdemel''. Kész, punktum.
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
Szerintem nincs semmi gond a halálbüntetéssel ha bűnöst ítélnek halálra. Azonban ha netán ártatlan kerül ebbe a helyzetbe akkor már meggondolandó. Bár nem tudom h a börtönben csücsülők hány %-a lehet valóban ártatlan... Szal aki ''megérdemli'' annak jár is...
Igenis van jogunk ahhoz h egymás felett ilyen módon ítélkezni. Ha a gyilkosnak volt ''joga'' ahhoz h elvegye egy ember életét akkor fordítva is működnie kell(ene). Olvastam Szent István királyunk törvénykönyvét, amiben hasonló büntetési rendszer volt mint például most néhány arab országban (karlevágás lopásért stb). Akkoriban ha jól tudom volt hatása a szigornak, nem tudom most mi a helyzet, de én biztos 100x is meggondolnám h lopjak -e vagy se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Kuponkunyeráló
- Azonnali játékos kérdések órája
- E-roller topik
- EAFC 25
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged