Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
Nálam pontosan megegyezik a bal oldali tálca és a jobb oldali Sidebar szélessége. Mindkettő elbújik, ha nincs rá szükség, illetve a Sidebar elé jön a nagy méretű ablak.
Persze egészen másként használtam ezeket 17'' és 1280x1024 mellett, mint most 24'' és 1920x1200-on.
Mivel a wide monitor megálllíthatatlanul terjedni látszik azok körében is, akiknek különösebben nincs rá szüksége (nem szerkeszt videót, nem grafikázik két oldalon, nem baxtat képeket vagon toolbarral, stb.), valami félértelmes dolgot kell találni, amivel kitölti az ember a nagy oldalirányú területet.
Én úgy rendeztem el az ablakaimat, hogy – kevés egész ablakos alkalmazást kivéve – az óra pl. mindig látszik a jobb oldali sarokban, de a dollár árfolyamot is nyomon tudom így követni külön oldalak nézegetése nélkül, vagy egy kattintással ellenőrzök következő hónapi dátumokat, stb. Szóval elehet találni hasznosítható feladatokat, bár nyilván nem létszükséglet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Call of Duty: Warzone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest