- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
remelem nem annyira vagy okos, mint amennyire szereny
Ki kell hogy ábrándítsalak: jó nevelést kaptam, ergo sokkal szerényebb vagyok mint amilyen okos...
Továbbra is fenntartom: hülyeség az analóg óra leolvasását akármilyen mércének használni.
Ugyanolyan hülyeség, mint az hogy csak a rajz, tesi meg ének a ''készségtárgyak''...
Szerintem pl. a matematika is az...akiben nincs meg a veleszületett készség a matematika felfogására, a logikus gondolkozásra, az a büdös életben nem fogja igazán ''megtanulni''.
Lehet hogy be fogja biflázni a tételeket, nem fogja eltéveszteni a szorzótáblát, de soha nem fogja érteni, nem tudja majd IRL alkalmazni a tanultakat...vagyis az én szemszögemből nézve funkcionális analfabéta.
Pontosan úgy, mint ahogy FA az is, aki a 21. században nem képes ''készség szinten'' kezelni a számítógépet...pedig már azt is elég régen oktatják már kis hazánkban is...
És még folytathatnánk a sort, kortól és kultúrától függően...pro és kontra...pl. Amerikában valószínűleg értelmi fogyatékosnak tartanának valakit ha nem tud autót vezetni...nálunk ez nem számít fogyatékosságnak.
Nézőpont kérdése minden: neked én fogyi vagyok mert nem tudom leolvasni a mutatós órát, én viszont nem nézem le azokat akik nem tudják megnyalni az orruk hegyét...
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
es nem tudjak leolvasni a mutatos orat
Ezt ne keverjük ide lécci...
Én sem tudom leolvasni, soha nem is volt ''mutatós'' órám, pedig ''mások által okosnak mondott'' vónék...
P.S.:
Ugyan milyen eredmény jönne ki, ha egy ilyen órával tesztelnének:[link]...?
Pedig ez is ''mutatós''...
Aki pedig büszke magára hogy már ''akkora az esze'' hogy egy órát is le tud olvasni, annak javaslom agytornaként ezt:[link]...
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Elgondolkodom egy ilyen kérdésen, mert próbálok rájönni hogy mi benne a beugratós rész, és egy analóg óra leolvasása minimum 5 másodpercemet veszi igénybe.
A cikkhez kapcsolódva, ez az érzelmi dolog rám is jellemző, ha ideges vagyok és egy kis flame-hez van kedvem akármilyen szövegbe bele tudok látni egy-két burkolt kurvaanyázást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest