- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
ha esetleg félreérthető volt - ez inkább kérdés volt... (és nem mondtam, h önző állat vagy - mondjuk attól még lehetsz
- de ott volt a kérdőjel!)
számomra oly mindegy, h a 105kilómból mondjuk hiányzik egy vese, egy más, egy tüdő és két szaruhártya - mínusz 5 kiló... elnézést, ha félreérthető voltam, no offense.
Én mondjuk annak se vagyok híve, h szegény szerencsétlen hulla ott fekszik a yitott koporsóban és egy csomó ember körbeállja és siratják/vizslatják... -
bambano
titán
Szerintem lehet az agyat vizsgálni és lehetnek olyan vizsgálatok, eredmények, amik kizárják az elfogadható szintűre történő felépülést. Tehát azt nem biztos, hogy megmondják, felébred-e valaki és ha igen, milyen állapotban, de azt szerintem meg lehet tudni, amikor kizárható a felépülés.
-
tiv83us
veterán
Amerikaban /amit az itteni orvosok allitanak/ 12 honap a cut-off time, ezutan mar a komabol kijovo emberek eseteben nagyon kicsi az esely a vegleges vegetativ allapot /azaz, hogy reagaljanak a kulvilagra, tudjanak maguktol enni, maguktol beszelni es egyaltalan tudjanak magukrol.../ elkerulesere.
Aki egy ev alatt nem jon ki, annak sajnos nincs eselye, hogy valaha is jarni, beszelni, enni, inni,foleg irni fog.
Ha pedig ne adj' Isten valaki serult a csaladban es egy vese kell neki, akkor gondolkozol rajta, hogy a 10 eve komaban levo masik csaladtagodat feladd, akinek mar semmi eselye? -
Rive
veterán
...valószínűleg mindenkinek az a jobb ha egy adott idő után lekapcsolják a mélykómában fekvő egyént.
Fene tudja. Az ilyen irányú filozofálgatások nem hiszem, hogy túl sok haszonnal kecsegtetnek. Az írásban felvetett kérdés szerintem a 'kinek jobb' költség/haszon szemlélete helyett inkább a személyes meggyőződésről, a saját sorsunk feletti rendelkezési jogról, nomeg a helyzet esetén döntési joggal felruházott emberbe vetett bizalomról szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest