- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
bolondember #7 üzenetére
''nemcsak emléke él tovább, ő maga is másokban...''
Na, EZ volt a morbid
Én plaszticizáltatni szeretném magam, és szoborként kiállíttatni egy páncélban egy plaszticizált pacin. Még össze kell rá szednem egy kis zsét, de remélem, van időm -
Rive
veterán
válasz
bolondember #57 üzenetére
Némely kérdések önmagukban is sértők. Aztán ha még a formájuk is olyan, amilyen, akkor már nem kérdés, hanem leb@sz kategóriáb soroltatnak.
Pl. hülye vagy kisfiam, vagy csak tetteted?!
Ui.: tényleg csak azért, hogy megvilágítsam a helyzetet -
cousin333
addikt
válasz
Ha nincs az utolsó mondatod, meg az a ''szmájli'' a végén, akkor nem lettél volna félreérthető.
-
Bigya
őstag
válasz
(nem jön át a mimika, hanglejtés, stb ezen a csatornán sorry, én kérek elnézést)
-
Bigya
őstag
válasz
bolondember #53 üzenetére
biztos önző állat vagyok
-
Rive
veterán
válasz
bolondember #53 üzenetére
dögöljön meg a szomszéd tehene - effekt?!
Naaaa! Lassabban. A téma meglehetősen... Hm... Belsőséges dolgokat érint, teljesen érthető, ha valaki idegenkedig az effélétől. Nem kell ezért senkit se leb@szni. Ha valamivel több idő és hagyomány meg megszokás lesz az ügy mögött, akkor majd elrendeződik magától. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
bolondember #45 üzenetére
Pontosan ezt akartam írni, szívemből szóltál...
Teljesen máskép gondolja az ember a dolgokat kívülállóként, míg egyszer (neadjisten) maga kerül a helyzetbe és rájön micsoda barom volt azelőt...
szerk.: tudom sajnos, mert én is így jártam... (más témában)
[Szerkesztve] -
bambano
titán
válasz
bolondember #7 üzenetére
A ma érvényes szabályozás szerint ha külön kifejezetten nem tiltod meg, akkor szétkapnak és viszik a szerveid adatait a transzplantációs koordinációs központba. Ami majd eldönti, hogy middel mi legyen.
Tehát itthon van nyilvántartó rendszer, csak pont az ellenkezőjét tartja nyilván: aki nem akarja, hogy donor legyen. -
Rive
veterán
válasz
bolondember #22 üzenetére
Nem kell, csak az itthoni gyakorlatban ha nagy az ellenállás, akkor inkább hagyják a fenébe.
-
Kantorpe
tag
válasz
bolondember #7 üzenetére
Elkell aruljam, hogy a rendszer itt forditva mukodik. /mertmertne/
Alapvetoen itthon az allam tulajdona mindened, ha feldobod a pacskert alapbol szetbonthatnak.
DE
Rendelkezhetsz magad felol, ha kivanod akkor haziorvosodnal hagyhatsz papirt arrol, hogy nemjarulsz a dologhoz hozza.
DE
Ettol fuggetlenul ha ezt nemteszed meg nemfognak szetbontani mint a csirket, mivel tobbfelekeppen ertelmezheto a jelenlegi szabalyozas, ha akarcsak egy azaz 1 kozvetlen hozzatartozod ellenzi ezt.
Ezert nemart elbeszelgeni hozzatartozoiddal arrol, ha esetleg szeretnel donor lenni, avagy nem.
Errol a dokim tajekoztatott igy, reklamaciot hozza intezzetek. -
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #9 üzenetére
az epét azt kiszedik, anélkül lehet élni. az arc... az már necces, nem hinném, hogy azt balesetesből mostanában átültetnék.
vamp: nem vagyok benne biztos, hogy egy halottból a csontvelő értelmesen kinyerhető.
még egy: lép. asszem ez is átmenthető. esetleg porcok/nagyobb csontok részei? bár ezt lehet, hogy csak félreértettem.
amúgy nem lehet egyszerű az élet ha élethossziglan kell szedni mindenféle immunszupresszánsokat, hogy a beültetett szervet a szervezet immunrendszere ne lökje ki... -
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #7 üzenetére
tényleg, 1 halál hány életet menthet meg/tehet teljesebbé? mely szervek ültethetők jelenleg át?
vese (2)
máj (2? ebben nem vagyok biztos, de legjobb tudomásom szerint a 2 lebeny külön is felhasználható)
szív (+tüdő)
szaruhártya (az előzőekhez képest kicsi... de próbálj egy napig látás nélkül élni...)
hasnyálmirigy
mit hagytam ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest