- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motyi
senior tag
válasz
Flashcash #19 üzenetére
Szia!
Pár cibes megjegyzésedre válaszolnék.
"Nekem itt az nem tetszett hogy a netbank megerősítő jelszavamat le kellett írnom papírra a netbank igénylésekor. Meglehetősen gagyi megoldás."Ebben igazad van.Gagyinak gagyi, de működik és nincs vele probléma.Mellesleg novembertől már kérhető TOKEN a netbankhoz, az már nem gagyi megoldás.
"Emellett kp. befizetéskor többször velem töltették ki a banki adatlapot, miközben a banki ügyintéző vidáman malmozott. Nem hiszem hogy az én feladatom hogy helyettük adatlapokat töltsek ki."
Mivel Te akarsz pénzt befizetni ezért a te feladatod és gyorsabb is mintha az ügyintéző keresné ki a gépből az adatokat és kérdezgetne tőled.Legtöbbször amíg várod hogy hívjanak már ki is tudod tölteni.Az viszont aláírom, hogy ügyfélbarát lenne ha felajánlaná hogy kitölti.
-
tkazmer
addikt
válasz
Flashcash #19 üzenetére
sorbanállás, örülj hogy kiszolgállak felfogású ügyintézők,
igen, sajnos velem is ez történik(bár eddig össz. 2x voltam fiókban, mikor megnyitottam a számlát, és mikor a netbankot igényeltem). Az otp-nél nagyon sok pénzt kell ahhoz tartanod, hogy rendesen kiszolgáljanak, viszont ha tényleg sokat tartasz ott(vagy legalábbis olyan csomagod van), akkor még a se**edet is kinyalják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest