- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
Hello
Jól néz ki, megérte a fáradalmakat. -
ftc
nagyúr
Én tudtam volna szerezni Szlovákiából
amugy itt se usztad volna meg olcsobban ára 2254SKK azaz 17 600FT.... -
3psilon
aktív tag
Nekünk 4 évig egy alap 2000 forintos Genius billentyűzetünk volt. Tavaly öcsém alaposan meglocsolta kólával, ettől kinyúlt. Így hát lecseréltük egy alap 2000 forintos Genius billenytűzetre.
-
lorcsi
veterán
néhány saját készítésű képet betehettél volna a bill-ről, jól nézett volna ki
-
Sidaries
őstag
Ő bizony.
Egyébként a logikus énem sikít amikor végiggondolom mit csináltam, de aztán mikor hazamegyek akkor elcsendesedik.
A netes rendelésre pedig egész jól rááltam és eddig még nem volt rossz élményem. Majd biztos lesz, de az annak a napnak lesz a problémája.
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Van egy haverom aki ha meglátná ezt az írást azt mondaná hogy nem vagy normális. Igaz ő még mindig azt a Win95-ös logóval ellátott billentyűzetet koptatja amit annó kapott a 233-mas Cyrix-éhez. (de legalább olyan tüneteket lehet rajta észrevenni amit normális használattól észre sem venne az ember.. pl. időközönként csak úgy nincs billentyűzet, egyes gombokat már nem lehet lenyomni mert vagy a rugó hiányzik vagy eszméletlen kupi lehet alatta
Egészen fura rajta gépelni, a Space-t szó szerint egy kalapáccsal lehetne csak gyorsan leütni.) Én szeretem a design-es dolgokat, de azért pénzből nem vagyok eleresztve sajnos.
Gratulálok hogy végülis sikerült összehozni. Hasonló paranoia miatt nem nagyon rendeltem még netről, de az ilyen story-k miatt egyre jobban megjön a kedvem. Képet azért tehettél volna be róla, mert így csak a fantáziámra (vagy a Google-ra
) hivatkozhatok.
Mod: gondolom ő lesz az:
Nagyban: [link]
[Szerkesztve] -
Szabtom
senior tag
Eddig azt hittem, a bidpay 2005-2006-ban bezárt, a PayPalt meg nem szeretem, úgyhogy legalább nem tudtam elkölteni a pénzemet eBayen. De ha újra megy a Bidpay, és ilyen könnyű használni, akkor veszélyben a fizetésem.
Jó kis sztori, grat a kitartáshoz, én tuti, hogy nem írtam volna ennyi e-mailt. -
bob011
aktív tag
Gratula!
Főleg, hogy volt türelmed végig csinálni az egész huzavonát egy billentyűzetért.
ui.: ha igazán sznob akarnék lenni vennék egy apple-t
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest