Új hozzászólás Aktív témák
-
celeron
senior tag
Jójó..én sem arról az ego-ról beszélek..azokról az emberekröl nekem is megvan a véleményem. Hiszen legyen akár milyen nagy az arca, attól még neki is vannak hibái.
Ezt az ''Agyi defektet'' hogy értetted?
Ez sztem teljesen egézséges ha valaki szeret a középpontban lenni, föleg ha vezéregyéniség.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
celeron
senior tag
Nagyon jó írás..nagyon tetszik..
Igaz hogy én még csak 18 éves vagyok, de ''természetesen'' én is éreztem már ilyet..ha nem is ilyen okok miatt..
Az ego-rol meg annyit, hogy régebben nekem egyáltalán nem volt ilyen..
És minél nagyobb vagyok, annál inkább nagyobb az egom is. Mert te azt írtad, hogy 20 éves korodig szerettél a középpontban lenni utánna meg már kevésbé..nem tudom most ezt még nehezen hinném el magamról, de ki tudja..lehet majd én is megtapasztalom pár év múlva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest