- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
Egy diszlexiásnak a helyesírása sose jó. Próbálok rá figyelni, több kevesebb sikerrel.
(#7) Trak: kéne valami egységesebb izé-bizé, valami térképszerüség. Találtam is egyet, [link] csak ezen sajos még nincsen minden felrakva. Pesten van itt ott, de máshol nincsen. Ez egy jó kezdeményezés, még kell rajta alakítani egy kicsit, és jó lesz. Ja meg reklám sem árt neki. Lehet h csinálok egy képet, hogy merre jártam. Dunakesziről (dunapart) egészen Szobig, párdon Zebegényig van kiépítve öszefüggö bicikliút. -
Hujikolp
őstag
És itt a második rész: [link]
[Szerkesztve] -
Hujikolp
őstag
én most ujítattam fel a biciglisnél. A végére 12.540 forintba került. Új lánc, mert kivolt nyulva, hátsó váltó, pedál, mert nemjött le a másikról, foaskerék, elöl, hátul, + főcsapágytengelycsere vagy mi a fene. + akkor még vettem egy km/h mérőt is.
elötte olyan volt, h az első fékem nemvolt, a hátsó is csak épp, hogy fogott, szalajtott az egész, egyszóval tropa volt, de most! csak úgy hasít. -
Hujikolp
őstag
Köszöm a javítást
Néha elgépelem, de próbéltam helyesen írni.
peba0706: az az érdekes, hogy nem is a seggem fájt, henem inkább az egész lábam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest