- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Amikor először a balatont kerültem meg, akkoris néha hasonlóképp elcsatangoltam, ami önmagában vicces dolog, de abban az esetben nem volt az, révén 1 nap alatt csináltam, és azért szorított az idő...
-
Hujikolp
őstag
Egy diszlexiásnak a helyesírása sose jó. Próbálok rá figyelni, több kevesebb sikerrel.
(#7) Trak: kéne valami egységesebb izé-bizé, valami térképszerüség. Találtam is egyet, [link] csak ezen sajos még nincsen minden felrakva. Pesten van itt ott, de máshol nincsen. Ez egy jó kezdeményezés, még kell rajta alakítani egy kicsit, és jó lesz. Ja meg reklám sem árt neki. Lehet h csinálok egy képet, hogy merre jártam. Dunakesziről (dunapart) egészen Szobig, párdon Zebegényig van kiépítve öszefüggö bicikliút. -
Trak
addikt
Jó kis kaland, ismerős a sztori...
Mi Kápmegyerről szoktunk menni Vácra.
Nem voltál elég szemfüles, ott van a bringaút, egészen Vácig, csak jól el van dugva.
A dunakeszis duna parton kiépített bringaút sajnos csak ott van, de kijelölt bringaút végig van. Ami azt jelenti, hogy nincs úgy kiépítve, felfestve, mint egy normál bringaút, a legtöbb részen csak a kis utcák vannak kijelölve, de bringaútnak hívják.
Szerintem nincs vele gond, a kis utcákon szinte senki sem jár, az út jó állapotban van.
Néha nehéz tájékozódni, hogy merre tovább, de kis nézelődéssel mi az elején is mindíg eltaláltunk rajta Vácig
A ''kövessünk valakit, Ő biztos tudja merre megy'' taktika nálunk is ismert
Egy baj van az egésszel: keskeny bringaülésem van, és egy Vác oda-vissza + kis városnézés (70-80 km) után eléggé fáj a se**em -
Hujikolp
őstag
És itt a második rész: [link]
[Szerkesztve] -
Hujikolp
őstag
én most ujítattam fel a biciglisnél. A végére 12.540 forintba került. Új lánc, mert kivolt nyulva, hátsó váltó, pedál, mert nemjött le a másikról, foaskerék, elöl, hátul, + főcsapágytengelycsere vagy mi a fene. + akkor még vettem egy km/h mérőt is.
elötte olyan volt, h az első fékem nemvolt, a hátsó is csak épp, hogy fogott, szalajtott az egész, egyszóval tropa volt, de most! csak úgy hasít. -
commanDOS
senior tag
Nekem az első merev villa rázza szanaszét a csuklómat, egy-egy durvább terep után.
Lehet egy teleszkópra be kéne ruházni, de nemakarok bicóra többet költeni
5 éve megvettem, azóta láncolajozáson kívül mást nem kapott és teljesen frankó.
F@sza kis magellan, bár alap gép.
-
Hujikolp
őstag
Köszöm a javítást
Néha elgépelem, de próbéltam helyesen írni.
peba0706: az az érdekes, hogy nem is a seggem fájt, henem inkább az egész lábam.
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
Khm...biciKli
-
peba0706
csendes tag
A következő cikk arról fog szólni, hogy fáj a segged
Egyébként jók a randomtúrák, én is szoktam ilyet csinálni. Műszakilag abszolút felkészítetlen 13 éves biciklimmel, amin már csak első fék van, meg lötyög a kereke, meg hasonlók.
És még mindig kibírta. Menjetek biciklizni! (itt-ott van helyesírási hiba, javítsd!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged