Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
Ha jól látom kijött appstoreban a 4x4 jam amit az invictus fejlesztett (insane), remélem erről is lesz majd írás...

-
<NewL>
addikt
huh pont ennek a játéknak a neve nem jutott eszembe a múltkorában
golden axe de szerettem
-
amanoba
őstag
golden axe..ahhhhh de szerettem anno én is!

-
Csigger
őstag
időközben kijött a Rolando 2! remélem arról is fogtok írni, mert nagyon aranyos játék! én az első részét is végigtoltam, de ez még rátesz egy lapáttal!! nagy grat a ngmoco
-nak! -
Prof01
veterán
Doom nagyon zsír!

-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Az iYamatohoz hasonló cuccok egy önálló kategóriát képviselnek, szerintem nagyon rendben van, igazi agykikapcsoló. Felesleges egy Doomhoz hasonlítani, nem véletlenül 0,79 euró.

-
Quasi_modo
nagyúr
Sok jó iPhone játékot láttam már de szerintem ez az iYamato nem kicsit unalmas. A Doom viszont természetesen tetszik.
-
plus44
veterán
Mindegyik játék nagyon tetszik, jó írás!

-
Csigger
őstag
a golden axe nekem iPhone-on nagyon nem jött be! régen PC-n nagyon sokat játszottam vele tesómmal, de ez szerintem elég gagyira sikeredett, vhogy nem ugyanaz a feeling!

-
hejesírásó
senior tag
a golden axe on lestem egy nagyot

-
Davey7
senior tag
Én kipróbáltam a Golden Axe-t,de sajnos amennyire vártam annyira nem tetszett....nekem eléggé nehezen ment a játék és csak felidegesítettem magamat.
Régen PC-n mindig ezzel játszottunk és nagyon nagy élményt adott akkor!A Doom az egész jó lett! A hangok nem vészesek és a Resident Evil játéknál jobban paráztam

-
Malory
tag
az a multiplayer nagyon hiányzik

Golden axe
)) 
-
sztara
aktív tag
Golden Axe
de szerettem
emlékszem mikor gép mindíg újraindult vagy mi volt...hogy lehessen vele játszani
lehet, hogy a végén veszek egy iphone-t

-
gYaLo
őstag
Sztem este sötétben,amikor ágyban Touch-ozok, beszarnék a Doom tól

-
Balinov
titán
Golden Axe, istenem mennyit jatszottam vele...talan meg eletem elso virusat is (OneHalf) is ennek az exejevel kaptam ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

))
de szerettem
emlékszem mikor gép mindíg újraindult vagy mi volt...hogy lehessen vele játszani